Astazi este ziua lui Marcel Bostan, solistul trupei Alternosfera!

Marcel Bostan s-a nascut in urma 33 de ani in Chisinau, Republica Moldova. Tatal sau ese academicianul Ion Bostan, rectorul Universitatii Technice a Moldovei.

Marcel nu a calcat pe urmele tatalui si a ales muzica, iar in 1998 a infiintat una dintre cele mai iubite trupe de rock alternativ, Alternosfera.

Pana in prezent, Alternosfera a lansat cinci albume studio. Al saselea material, “Haosoleum”, urmeaza sa fie lansat pe 2 octombrie la Arenele Romane in cadrul unui show cu totul si cu totul special.

Marcel a spus de curand intr-un interviu pentru BestMusic “Vom avea un concept cu totul nou de scena, la care lucram acum. Vom avea ecrane mari cu LED-uri ce vor difuza materiale video montate special pentru aceste concerte. Mult sunet, show de lumini. Dupa mai multi ani, venim cu un program nou in concerte, ce va include atat piese din Haosoleum, cat si piese consacrate. Cel mai imporant este ca venim cu un material nou, iar conceptul aduce chestii ce nu au mai fost practicate de noi pana acum.”

Albumul reprezintaa treia parte a tripticului conceptual Epizodia, triptic ce include si albumele “Virgula” (lansat in 2012) si “Epizodia” (lansat de Ziua Internationala π – ziua 3, luna 14, 2013)

Conceputul acestui triptic graviteaza in jurul celei mai importante si celebre constante matematice: PI (π). Invaluita in trecut de misticism datorita relatiei sale cu natura cercului, constanta π este inseparabila de sfera si univers.

Biletele pentru acest eveniment se pot achizitiona in regim earlybird exclusiv din reteaua iabilet, si anume: online de pe site-ul www.iabilet.ro, in format fizic din reteaua de magazine SAY Shops, UMAN, Senia, IQ BOX, Magazinul Muzica, VGeneration, de la agentiile Perfect Tour din toata tara, dar si de la cele 1500 de automate self-serving ZebraPay, dar si pe www.eventim.ro si www.myticket.ro.

Preturile biletelor sunt: 45 lei – Normal Circle, 60 lei – Golden Circle.

In ziua evenimentului biletele se vor putea achizitiona la preturile: 55 lei (Normal Circle), 70 lei (Golden Circle).

Asculta Live 24/24

Lasă un răspuns

error: Freventa instabila, NU mai dati click inca o data :)