Lectie de iubire…

Un om foarte sarac locuia cu sotia sa. Intr-o zi, sotia sa, care avea parul foarte lung i-a cerut sa-i cumpere un pieptane pentru ca parul ei sa creasca bine si sa-i fie bine ingrijit.

Omul s-a simtit foarte rau si a spus nu. El a explicat ca nu avea destui bani nici sa-si schimbe cureaua de la ceas, care era rupta.

Ea nu a insistat in cererea ei! Omul a mers la munca si a trecut pe langa un magazin de ceasuri, s-a hotarat sa-si vanda ceasul cu cureaua stricata la un pret foarte mic pentru a-i cumpara sotiei un pieptane nou.

El a venit acasa, seara, cu piptanele in mana, gata sa-l dea sotiei sale. A fost foarte surprins cand a vazut-o pe sotie cu o tunsoare scurta. Ea…si-a vandut parul pentru a-i lua un ceas nou.

Lacrimile curgeau in ochii lor, in acelasi timp, pentru inutilitatea actiunilor si pentru reciprocitatea iubirii lor sincere, curate, adevarate.

Morala: A iubii in cuvinte nu este nimic, a fii iubit prin gesturi este altceva, dar a iubii si a fi iubit sacrificand ceva, aceasta este adevarata IUBIRE!

 

Un om foarte sarac locuia cu sotia sa. Intr-o zi, sotia sa, care avea parul foarte lung i-a cerut sa-i cumpere un pieptane pentru ca parul ei sa creasca bine si sa-i fie bine ingrijit. Omul s-a simtit foarte rau si a spus nu. El a explicat ca nu avea destui bani nici sa-si schimbe cureaua de la ceas, care era rupta. Ea nu a insistat in cererea ei! Omul a mers la munca si a trecut pe langa un magazin de ceasuri, s-a hotarat sa-si vanda ceasul cu cureaua stricata la un pret foarte mic pentru a-i cumpara sotiei…

Votul Tau!

0

User Rating: 4.68 ( 2 votes)
Asculta Live 24/24

Lasă un răspuns

error: Freventa instabila, NU mai dati click inca o data :)