Din Suflet Pentru Suflet

NU LASA PE NIMENI SI NIMIC SA-TI FURE STRALUCIREA…

NU LASA PE NIMENI SI NIMIC SA-TI FURE STRALUCIREA…

 

A fost odata ca niciodata, într-o padure oarecare, o Buburuza care a întâlnit un Licurici. Buburuza si Licuriciul s-au îndragostit si au hotarât sa ramâna împreuna pentru totdeauna. Numai ca, si-au dat seama ca în padure erau o multime de obstacole, lipsite de importanta pentru altii, dar care pe ei i-ar putea desparti: o crenguta, o pietricica, o frunza…

Si atunci, Buburuza si Licuriciul au hotarât sa se tina tot timpul de mâna, pentru ca nimic sa nu-i poata desparti. Se plimbau împreuna prin padure si erau foarte fericiti. Dar într-o zi, Licuriciul a constatat ca Buburuza disparuse. Nu mai stia daca el a lasat-o de mâna sau daca ea i-a dat lui drumul mâinii, dar asta nici nu conteaza în povestea noastra.

Conteaza numai ca Licuriciul, singur si trist, a cautat Buburuza sub fiecare frunza, sub fiecare crenguta, dar nu a gasit-o. Licuriciul era din ce în ce mai trist si i se parea ca padurea nu mai are niciun gust, niciun sens, niciun farmec… si cum se plimba Licuriciul foarte trist, s-a întâlnit cu o Furnica. Licuriciul i-a povestit Furnicii ce i se întâmplase, iar Furnica i-a spus:

– Licuriciule, poate daca AI STRALUCI tare, tare, Buburuza te-ar vedea oricât de departe ar fi, si s-ar întoarce la tine.

– Stii ca ai dreptate? A spus Licuriciul.

Eram asa de trist, încât … AM UITAT SA STRALUCESC!

 

0 0 vote
Article Rating
Etichete
Afișați mai multe
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
error: Nu copia!
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Close
Close