Actriţă din ”Gossip Girl” descoperită decedată în Peru

Lisa Lynn Masters, o actriţă din distribuţia serialelor de televiziune ”Gossip Girl” şi ”Ugly Betty”, a fost descoperită decedată la vârsta de 52 de ani, marţi, în camera ei din hotelul Nuevo Mundo din Lima, capitala statului Peru, informează News.ro.

Autorităţile locale tratează cazul ca pe o sinucidere şi sunt de părere că vedeta americană suferea din cauza depresiei şi s-a spânzurat cu o fustă. Trupul ei neînsufleţit a fost descoperit în sala de baie a camerei de hotel.

Potrivit site-ului Peru21.pe, medicamente împotriva depresiei au fost descoperite în camera de hotel, alături de două scrisori în care actriţa îşi detalia lupta pe care a dus-o în ultimii ani cu maladia care i-a afectat sănătatea mintală.

Lisa Lynn Masters, care locuia în Brooklyn, la New York, cu soţul ei, se afla la Lima pentru un eveniment organizat de reprezentanţi ai industriei modei.

Actriţa americană a apărut şi în alte producţii TV de succes, precum comedia ”Unbreakable Kimmy Schmidt” şi serialul poliţist ”Law & Order: Special Victims Unit”.

 

Sursa: Digi24

Asculta Live 24/24

Lasă un răspuns

error: Nu copia!