Adevarul despre chipul lui Megan Fox

In 2008, Megan Fox a fost desemnata de catre una dintre cele mai citite publicatii pentru barbati “cea mai sexy femeie din lume”, iar de atunci nu exista an in care sa nu ocupe un loc fruntas in topurile de frumusete.

Imbracata “undercover”, pentru o scena din “Teenage Mutant Ninja Turtles 2”, intr-o tinuta absolut banala,  Megan Fox arata la fel de bine ca si in outfiturile glamuroase de pe covorul rosu. Actrita in varsta de 29 de ani demonstreaza ca ramane, in continuare, una dintre cele mai sexy vedete de la Hollywood.

adevarul-despre-chipul-lui-megan-fox-2-radiostil

Vedeta a fost surprinsa de paparazzi pe platourile de filmare ale noului ei film, imbracata intr-o pereche de jeans, o camasa in carouri si accesorizata cu o sapca. Chiar si asa, Megan arata ca un sex simbol.

Actrita insista insa ca este o femeie ca oricare alta si ca nu intelege de ce are o imagine de “femeie fatala” in presa. “Oamenii insista sa ma vada ca pe un copil rebel, o fata rea, o fata obraznica si nu inteleg de ce. Pentru ca viata mea este exact pe dos. Oamenii nu pot digera faptul ca eu imi accept sex appealul, insa nu sunt o femeie de moravuri usoare. Sunt impreuna cu sotul meu de 10 ani”, a spus Megan Fox, mama a doi copii si sotie fidela si devotata.
adevarul-despre-chipul-lui-megan-fox-1-radiostil
Asculta Live 24/24

Lasă un răspuns

error: Nu copia!