Anca Pop – Help Me Lose My Mind (cover video Disclosure)

Anca Pop si Andrei Andrei, modelul care a jucat rolul Burlacului intr-un reality show-ul apar in ipostaze fierbinti la malul marii, in cel mai nou videoclip al ei, Help Me Lose My Mind. 

Andrei este frumos, bine crescut si manierat, trecand peste faptul ca are un corp de nota 10. Poate ca, daca nu am fi fost amici, l-as fi vindecat de burlacie”, declara Anca Pop. Filmat in Bulgaria, la Cap Kaliakra,“Help Me Lose My Mind” este noul videoclip al artistei care a surprins showbiz-ul romanesc in aceasta vara.

“Imi place foarte mult piesa ‘Help Me Lose My Mind’, insa in varianta originala, nu cea remixata de la radio. Pe aceea am luat-o ca reper si am reinterpretat-o intr-o maniera personala. Scenariul noului clip este desprins din fantezia oricarei femei, care viseaza la clipe de tandrete alaturi de barbatul iubit, pe o plaja pustie, unde valurile, nisipul si cerul liber sunt singurii martori ai iubirii lor. In acest clip se pune accentul pe iubirea adevarata si pasionala, capabila sa trezeasca toate simturile”, mentioneaza Anca Pop.

Cover-ul piesei “Help Me Lose My Mind” vine la doar cateva luni dupa ce Anca Pop a lansat videoclipul “Free Love” si doar la cateva zile dupa ce am ascultat-o cantand Want to Want Me, un cover dupa Jason Derulo.

Horoscoape Romania

Lasă un răspuns

error: Nu copia!