Angelina Jolie, din nou în rol de vrăjitoare

Studiourile Disney au confirmat luni că pregătesc urmări ale filmelor “Cartea junglei” și “Maleficient”, având în vedere și alte nouă filme de animație. Compania a mai informat într-un comunicat că sunt în pregătire o urmare a peliculelor “Mary Poppins”, cu Emily Blunt, și “Cruella”, extrasă din aventurile din “1001 dalmațieni”, având-o în rolul principal pe Emma Stone, relatează marți AFP.

Angelina Jolie va juca din nou rolul vrăjitoarei din povestea “Frumoasa din pădurea adormită” (“Maleficient”), în timp ce Jon Favreau va trece în spatele camerei pentru “Cartea junglei 2”, informează Agerpres. Studiourile au mai precizat că Reese Whiterspoon va deține rolul principal în “Tinker Bell”, după clasicul “Peter Pan”, iar regizorul Tim Burton va realiza un film “Dumbo”, modernizând povestea elefantului zburător, originalul Disney datând din 1941. Poveștile modernizate vor fi lansate din decembrie 2017.

Compania Disney s-a lansat de câțiva ani în modernizarea poveștilor clasice, efort care s-a dovedit rentabil. Așa se explică și noile proiecte anunțate luni. “Alice în Țara Minunilor”, “Cenușăreasa” sau “Maleficient” au avut împreună încasări de 2,5 miliarde de dolari.

Studiourile mai pregătesc o adaptare a basmului din 1816 “Spărgătorul de nuci și regele șoarecilor” de E.T.A. Hoffmann, care a inspirat și baletul cu același nume de Ceaikovski.

 

Sursa: Digi24

Asculta Live 24/24

Lasă un răspuns

error: Nu copia!