Apple retrage de pe piata boxele portabile Beats Pill XL din cauza riscului de incendiu

Grupul informatic Apple Inc a cerut miercuri utilizatorilor boxelor portabile Beats Pill XL să returneze produsul deoarece bateria se poate supraîncălzi, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

Peste 230.000 de unităţi din acest produs au fost vândute numai în America de Nord de la lansarea pe piaţă, în luna noiembrie 2013.

Compania nu a dezvăluit numărul boxelor afectate de această retragere dar a precizat că acţiunea nu afectează şi alte produse Beats sau Apple. Producătorul telefoanelor iPhone a precizat că deţinătorii de boxe portabile Beats Pill XL vor primi înapoi suma de 325 de dolari în cazul în care completează un formular online pe pagina sa de Internet.

Beats, un producător de echipamente audio, a fost cumpărat de Apple în luna mai 2014 pentru aproximativ trei miliarde de dolari.

Aceasta nu este prima dată când Apple retrage de pe piaţă un produs. Compania a demarat în luna august a anului trecut un program de înlocuire a telefoanelor iPhone după ce a recunoscut că unele telefoane vândute în perioada septembrie 2012-ianuarie 2013 aveau bateria defectă.

Horoscoape Romania

Lasă un răspuns

error: Nu copia!