Baba Vanga: O țară va fi lovită de un meteorit uriaș

Baba Vanga, care a prezis începutul și sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial, dar și moartea prințesei Diana și atacurile din 11 septembrie 2001 din Statele Unite ale Americii, a făcut numeroase previziuni pentru anul 2019, care nu sunt deloc bune.

Astfel, Baba Vanga susține că în anul 2019 se vor produce numeroase cutremure în diferite țări, iar un tsunami va distruge  Pakistanul, India, părți din China, Japonia și Indonezia.

De asemenea, ea prevede și un colaps economic în Europa, iar despre Rusia spune că va fi lovită de un meteorit uriaș. Mai mult de atât, ea a prezis faptul că se va încerca asasinarea lui Vladimir Putin, iar Trump va suferi o boală misterioasă care îi va provoca greață, traume cerebrale și pierderea auzului.

Baba Vanga, născută Vanghelia Pandeva Dimitrova, după căsătorie Vanghelia Gușterova, a fost o prezicătoare oarbă bulgară. Și-a petrecut cea mai mare din viață în zona Rupite în munții Kozhuh, Bulgaria. Adepții ei au fost convinși că ea posedă abilități paranormale.

Un punct de cotitură în viața ei a fost o furtună care a aruncat-o într-un câmp (această afirmație nu a fost verificată de înregistrările meteorologice sau alte observații din acel moment). Baba Vanga a fost găsită după o lungă căutare, foarte speriată, cu ochii acoperiți de nisip și praf, așa ca nu i-a putut deschide din cauza durerii. Nicio vindecare nu a dat rezultate și a orbit.

La 16 ani, era deja complet orbă și, din acel moment, a început să experimenteze o serie de viziuni pe care le-a înțeles mai târziu, fiind predicții despre viitor. Baba Vanga a început să fie recunoscută în lume datorită succeselor ei în ceea ce a profețit. Baba Vanga a prezis începutul și sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial, moartea prințesei Diana și atacurile din 11 septembrie 2001 din Statele Unite.

Manipulare: Antena 1 (26. XII. 2018)

 

Asculta Live 24/24

Lasă un răspuns

error: Nu copia!