Basistul trupei AC/DC a anunțat că se retrage din muzică

Basistul trupei AC/DC, Cliff Williams, a anunţat că se va retrage din muzică după ce formaţia australiană va încheia turneul mondial ”Rock or Bust”, pe 20 septembrie.

Basistul în vârstă de 66 de ani spune că nu va mai concerta şi că nu vrea să mai înregistreze alături de trupă.

Este tot ceea ce am ştiut să fac în ultimii 40 de ani, dar după acest turneu mă retrag”, a declarat Cliff Williams. ”Să-l pierdem pe Malcom Young, chestia cu Phil Rudd (acuzat de tentativă de crimă, n.r.) şi acum  Brian Johnson (care s-a retras din cauza problemelor cu auzul, n.r.), simt că este lucrul pe care trebuie să-l fac”.

În 2014, cofondatorul grupului, Malcom Young s-a retras din formaţia, după ce a fost diagnosticat cu demeţă severă, iar toboşarul Phil Rudd – care a fost înlocuit de Chris Slade – a fost trimis în arest la domiciliu, în 2015, după ce a pledat nevinovat într-un caz de tentativă de crimă.

Solistul Brian Johnson s-a retras, la începutul acestui an, la recomandarea medicului, care i-a explicat că îşi poate pierde definitiv auzul, dacă va continua să mai susţină concerte. Vocalistul în vârstă de 68 de ani a fost înlocuit, pentru ultima parte a turneului ”Rock or Bust” de Axl Rose, solist al trupei Guns N’ Roses.

 

Sursa: Digi24

Asculta Live 24/24

Lasă un răspuns

error: Nu copia!