Benny Benassi feat. Chris Brown – Paradise (piesa noua)

In 2011 au venit impreuna cu super hitul Beautiful People, iar anul acesta, Benny Benassi il coopteaza din nou pe Chris Brown pentru piesa Paradise. Trackul e fix din zona EDM, insa pentru moment se pare ca e doar un demo.

Chiar daca nu e forma finala a piesei, suna bine si se pare ca artistul R&B si-a gasit o nisa pe care sa o exploateze mai mult, zona de dance/edm. Chris Brown nu e la prima colaborare de gen, l-am regasit in playlisturi si cu Deorro si Five More Hours, iar piesa a ajuns pe primul loc in Billboard Bubbling Under 100 Singles Chart. In schimb, in topul Hot Dance/Electronic Songs se afla pe pozitia 6, iar in Marea Britanie a ajuns pe locul 4.

Chris Brown se afla in turneul de promovare One Hell of a Nite si a avut un an plin: a colaborat cu mai multi artisti si a lansat albumul Fan of a Fan, in parteneriat cu Tyga. Discul le-a adus hitul Ayo, iar noi l-am mai ascultat alaturi de Dj Khaled pentru How Many Times,  se afla in topuri cu Pitbull si Fun si cel mai recent a lucrat alaturi de Rita Ora la noul ei single – Body On Me.

Asculta Live 24/24

Lasă un răspuns

error: Nu copia!