BEYONCE, MAI SENZUALĂ CA NICIODATĂ

Beyonce a trecut printr-o schimbare majoră de look, dar și fizică. Cântăreața a slăbit foarte mult și și-a lăsat părul lung. Ea a postat câteva fotografii pe contul de Instagram, iar postările s-au umplut de like-uri și comentarii.

Beyonce și-a împletit părul în stilul “Braids” și a purtat un sacou mai lung pentru fotografiile pe care le-a urcat pe Instagram.

Vestea că Beyonce este însărcinată cu primul copil a făcut din MTV Video Music Awards 2011 cea mai vizionată ediție din istoria MTV

Beyonce a slăbit foarte mult în ultimele luni, ea ajungând la o siluetă pe care nu a mai avut-o de mulți ani, înainte de a-i naște pe cei trei copii: Blue Ivy, născută în august 2012 și gemenii Rumi și Sir Carter, născuți în iunie 2017. În anul 2011, vestea că Beyonce este însărcinată cu primul copil a făcut din MTV Video Music Awards, unde a cântat piesa “Love on top”, cea mai vizionată ediție din istoria MTV, cu 12.5 milioane de telespectatori.

Recent, Beyonce a impresionat invitații la nunta fiicei celui mai bogat om din India, unde a cântat mai bine de o oră. Ea nu a fost însoțită la acest eveniment de soțul ei, rapperul Jay-Z. Acum două săptămâni a circulat pe net informația că Beyonce a lansat două albume pe Spotify și Apple Music. A fost un Fake News, iar respectivele albume s-au dovedit a fi niște falsuri sau piese mai vechi ale lui Beyonce.

Turneul “On the Run II” le-a adus lui Beyonce și Jay-Z încasări de 253.5 milioane de dolari

În 2018, Beyonce și Jay-Z au avut turneul mondial “On the Run II”, care le-a adus încasări de 253.5 millioane de dolari. La cele 48 de concerte, 18 în Europa și 30 în America de Nord, au vândut peste 2 milioane de bilete.

Sursa: profm.ro

Asculta Live 24/24

Lasă un răspuns

error: Nu copia!