LOS ANGELES, CA - JANUARY 26: (L-R) Musicians Tony Iommi, Ozzy Osbourne and Geezer Butler of Black Sabbath speak onstage during the 56th GRAMMY Awards at Staples Center on January 26, 2014 in Los Angeles, California. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)

Black Sabbath planuiesc turneul final si lansarea ultimului album!

Ozzy Osbourne plănuiește un turneu final al trupei Black Sabbath, dar și lansarea unui ultim album. După acestea, solistul dorește să își continue proiectele solo.

Ozzy Osbourne a anunțat de curând, în cadrul conferinței de presă The Monsters of Rock din Brazilia, că plănuiește un turneu final Black Sabbath, dar și lansarea ultimului album.
”Nu mă voi opri din cântat… soția mea îmi cheltuiește toți banii, așa că nu pot să stau degeaba”, a declarat solistul trupei Black Sabbath.
De asemenea acesta a menționat că planurile s-ar putea schimba.” Cu toții locuim în țări diferite și unii dintre noi vor să lucreze, iar alții nu. Dar vom face încă un turneu împreună”, mai adaugă el. Ozzy Osbourne a declarat că înțelege dorința colegilor săi de trupă, de a renunța la turnee, dar el nu este încă pregătit să renunțe.
”Aceasta va fi practic ultima noastră nebunie. Apoi nu va mai exista Black Sabbath deloc. Vom șterge numele și tot ce există. Colegii mei nu vor mai dori să cânte vreodată… înțeleg și accept asta. Îmi voi continua cariera solo, de fapt în momentul de față adun materiale, pe care le-am scris pentru viitorul meu proiect solo”, a afirmat Ozzy Osbourne.
Horoscoape Romania

Lasă un răspuns

error: Nu copia!