Ce inseamna sa iubesti din toata inima!

Cand Mihai era tanar, el lucra in aceeasi cladire cu o tanara foarte frumoasa, pe nume Andreea. El era indragostit de ea, insa era prea timid pentru a indrazni sa o invite in oras. De aceea a avut o idee: sa ii trimita in fiecare zi, la biroul ei, cate un trandafir rosu.

Zi de zi, Andreea primea trandafirul rosu. Trecusera cateva saptamani, iar tanara era tot mai curioasa, asa ca a sunat la florarie si a cerut detalii; Ea a aflat ca primeste flori de la un barbat care se afla in aceeasi cladire cu ea. A verificat si l-a descoperit pe Mihai.

Tanarul si-a facut curaj in a o scoate in oras, la o intalnire. S-au inteles foarte bine si au ramas imprena. Relatia lor a devenit serioasa, iar Andreea a crezut ca nu va mai primi trandafiri.. insa nici vorba… pe biroul ei, in fiecare dimineata, era un singur trandafir rosu.

Dupa un timp, Mihai a cerut-o in casatorie pe Andreea, iar ea a acceptat din toata inima. Femeia se gandea ca, acum casatoriti, nu va mai primi trandafiri… insa nu a fost asa.

In fiecare dimineata, ea primea cate un trandafir. Timpul a trecut… la varsta de 80 de ani, Mihai a murit; A doua zi dupa inmormantare, la usa casei sale a venit un tanar cu un trandafir rosu in mana. Acest lucru se intampla zi de zi, timp de doua saptamani.

Extrem de trista, batranica si-a luat inima in dinti si a mers la florarie:

Nu stiu daca ati aflat vestea, insa sotul meu a murit. Stiu ca a comandat flori intreaga lui viata… dar acum nu mai este, asa ca nu trebuie sa mai primesc trandafiri.

Cu zambetul pe buze, florarul a spus:

Doamna, nu intelegeti. Sotul dumneavoastra a platit pentru a va livra un singur trandafir rosu intreaga viata. Aceasta a fost ultima lui dorinta, sa primiti un trandafir in fiecare dimineata.

Si trandafirii minunati au continuat sa ii faca ziua mai frumoasa zi de zi, in urmatorii opt ani, pana la sfarsit…

 

Cand Mihai era tanar, el lucra in aceeasi cladire cu o tanara foarte frumoasa, pe nume Andreea. El era indragostit de ea, insa era prea timid pentru a indrazni sa o invite in oras. De aceea a avut o idee: sa ii trimita in fiecare zi, la biroul ei, cate un trandafir rosu. Zi de zi, Andreea primea trandafirul rosu. Trecusera cateva saptamani, iar tanara era tot mai curioasa, asa ca a sunat la florarie si a cerut detalii; Ea a aflat ca primeste flori de la un barbat care se afla in aceeasi cladire cu ea. A verificat si…

Votul Tau!

0

User Rating: 4.45 ( 1 votes)
Asculta Live 24/24

Lasă un răspuns

error: Freventa instabila, NU mai dati click inca o data :)