Ce zodii se distreaza din plin de 1 mai?

Horoscop zilnic. Peștii și Scorpionii se simt în largul lor în mini-vacanța de 1 mai, însă alte zodii nu sunt la fel de norocoase. Pentru a afla care sunt acestea, citiți următorul horoscop zilnic.

BERBEC

Berbecii nu sunt prea încântați de ideea unei zile petrecute în aer liber. Și-ar dori să stea singuri, undeva la răcoare, însă trebuie să se conformeze cu rigorile sociale. Cei născuți sub acest semn al horoscopului își schimbă apoi complet atitudinea și se distrează din plin.

TAUR

Taurii sunt extrem de entuziaști azi, însă sunt trași înapoi de fel de fel de probleme de sănătate sau de amânări inutile. Astazi trebuie să se ferească de incidente sau accidente cauzate de foc sau metal, cel mai probabil, provocate de un grătar.

GEMENI

Gemenii trebuie să fie foarte prudenți azi. Dimineața începe agitat, însă stelele le sunt favorabile azi. Relațiile sentimentale sunt la un nivel excelent, iar în această perioadă este bine să evite aglomerația, dar și orele târzii, cu toate că le va fi foarte greu.

RAC

Racii sunt în continuare copleșiți de treburi. Au restanțe la aproape toate îndatoririle posibile și încep să își piardă răbdarea cu situația actuală. Nici de 1 mai nu reușesc să se destindă prea tare, având fel de fel de obligații pe care le-au tot amânat.

LEU

Leilor li se pun în față fel de fel de obstacole. E o perioadă dificilă, însă dacă reușesc să evite împrumuturile și jocurile de noroc, totul va fi bine. Sănătatea e punctul forte al celor născuți în această zodie, fiind într-o formă fizică excelentă.

FECIOARĂ

Mica vacanță de 1 mai i-a prins nepregătiți pe cei născuți în zodia Fecioarei. Primesc, însă, sfaturi inspirate și vești bune de departe. Vorbesc cu rudele și prietenii de la care nu au mai auzit nimic de o lungă perioadă de timp.

BALANŢĂ

E momentul ca Balanțele să dea dovadă de toleranță și înțelegere. Cei născuți în această zodie sunt predispuși la enervări inutile și la schimbări dăunătoare. Nu reușesc să vadă lucrurile în amănunt și impresiile lor generale sunt de cele mai multe ori greșite.

SCORPION

Scorpionii amână tot ce e incomod și se detașează complet de lume. Nu sunt extrem de sociabili, însă reușesc să prospere din punct de vedere financiar. Norocul e azi de partea lor, iar asta le aduce zâmbetul pe buze de mai multe ori astăzi.

SĂGETĂTOR

Săgetătorii petrec timp alături de familie. E un răgaz mult-așteptat și meritat. Fac promisiuni și se țin de cuvânt. Poartă conversații lungi cu prietenii și le place să povestească în amănunt întâmplări amuzante pe care le-au trăit în ultima vreme.

CAPRICORN

Capricornii primesc vești care îi neliniștesc, însă încearcă din răsputeri să facă față situației. Dau dovadă de hotărâre și nu amână nimic din ce li se pare important. Când alții se gândesc doar la relaxare, cei născuți sub acest semn al horoscopului trudesc.

VĂRSĂTOR

Vărstătorii se pun la punct cu relațiile sociale și se bucură din plin de vremea frumoasă. Cei născuți în această zodie nu reușesc, însă, să evite nerăbdarea și graba, care le poate provoca neplăceri.

PEŞTI

Așteptai de mult o mini-vacanță, iar acum ai ocazia să profiți de una. Activități distractive și relaxante se prefigurează azi pentru Pești, care nu lasă nimic să le strice ziua, nici măcar mici pierderi financiare sau probleme de sănătate.

Horoscoape Romania
  Subscribe  
Notify of
error: Nu copia!