Cele 3 tipuri de sarut care iti arata ca te iubeste enorm

Felul in care saruta dezvaluie ce simte pentru tine. Intr-o relatie conteaza fiecare gest, privire, mangaiere. Micile dovezi de afectiune stabilesc statusul unei relatii. E adevarat ca si sexul este extrem de important, insa daca un cuplu se limiteaza doar la activitate sexuala, relatia nu are sorti de izbanda.

1. SARUTUL CU OCHII INCHISI

Psihologii americani au descoperit ca persoanele care inchid ochii atunci cand saruta sau mangaie pe cineva sunt extrem de emotionante. Emotia este indiciul numarul unu al faptului ca te iubeste cu adevarat si ca tot ce isi doreste de la tine este acelasi lucru.

2. SARUTUL LUNG SI TIMID

Ti s-a intamplat ca partenerul de viata sa nu se dezlipeasca de buzele tale? Inseamna ca te vrea pentru totdeauna! Daca saruta lung si este vizibil emotionat, inseamna ca ii este teama sa nu te piarda, sa nu te dezamageasca.

3. SARUTUL LUDIC

Jocurile in relatie sunt binevenite. Ele incheaga cuplurile si ii face pe parteneri mai responsabili unul fata de celalalt. Sarutul jucaus, pe frunte, pe nas, pe urechi, este dovada suprema ca traieste o poveste frumoasa de iubire alaturi de tine.

Acestea sunt doar cateva din tainele iubirii, pe care numerosi psihologi si sexologi le-au observat de-a lungul timpului. Daca ai trait una din experientele descrise mai sus, esti o/un extrem de norocoasa.

 

Horoscoape Romania
  Subscribe  
Notify of
error: Nu copia!