Cele 4 semne care prevestesc Apocalipsa

Unul din subiectele care preocupa omenirea de mii de ani este Apocalipsa. Oamenii au incercat fie sa prezica sfarsitul, fie sa descifreze unele semne.

Cand veti vedea toate aceste lucruri…”, acestea au fost vorbele lui Iisus, consemnate in Biblie, care avertizeaza asupra venirii Apocalipsei. Acest eveniment nu se va declansa dintr-o data, ci mai multe evenimente premergatoare o vor anunta. Aceste evenimente sunt descrise precum 7 trambite, care vor fi anuntate de cei 7 ingeri. Cele 7 trambite sunt vazute precum cele mai importante evenimente care se vor petrece pe Terra inainte ca marea schimbare globala se se produca.

De-a lungul timpului, s-a incercat definirea acestor evenimente pentru ca marele eveniment sa poata fi anticipat. Chiar daca cele 7 trambite sunt descrise in Biblie, nu trebuie sa uitam faptul ca cea dintai carte a omenirii nu trebuie interpretata cuvant cu cuvant, ci sensul se regaseste dincolo de cuvinte.

Prima trambita

Si a trambitat intaiul inger, si s-a pornit grindina si foc amestecat cu sange si au cazut pe pamant; si a ars din pamant a treia parte, si a ars din copaci a treia parte, iar iarba verde a ars de tot.” Apocalipsa 8,7

Atunci cand prima trambita se va face auzita, natura (gradina), in proportie de o treime, va fi distrusa prin sange si foc. Aceasta prima etapa se refera la un razboi care odata declanșat distruge prin foc copacii, iarba, animalele. Sangele varsat de oameni va scalda pustietatea produsa de bombele atomice cazute din inaltul cerului.

A doua trambita

A trambitat, apoi, al doilea inger, si ca un munte mare arzand in flacari s-a prabusit in mare si a treia parte din mare s-a prefacut in sange;” Apocalipsa 8,8

A doua etapa premergatoare Apocalipsei se refera la distrugerea unui mare munte, care poate fi interpretat precum distrugerea unei natiuni sau chiar a unui continent. Milioanele de oameni care vor muri in razboiul mentionat in prima etapa, cu al lor sange vor transforma oceanele din albastre in rosii.

A treia trambita

Si a trambitat al treilea inger, si a cazut din cer o stea uriasa, arzand ca o faclie, si a cazut peste izvoarele apelor.” Apocalipsa 8,10

Steaua care va cadea din cer se numeste Absintos si va transforma apele dulci in ape toxice. Oamenii nu vor mai putea supravietui si peste o treime dintre ei vor muri.

A patra trambita

Si a trambitat al patrulea inger; si a fost lovita a treia parte din soare, si a treia parte din luna, si a treia parte din stele, ca sa fie intunecata a treia parte a lor si ziua sa-si piarda din lumina a treia parte, si noaptea tot asa.” Apocalipsa 8,12

Al patrulea semn este dat de modificarile planetare. Soarele va fi afectat, la fel si Luna si stelele, iar ziua isi va pierde din lumina, la fel ca si noaptea. in aceasta etapa cerul va deveni negru si Soarele nu va mai fi putea vazut, scrie efemeride.ro.

Horoscoape Romania

Lasă un răspuns

error: Nu copia!