Cele mai des folosite emoticoane în postările despre alegerile din SUA

Site-ul Emojipedia a publicat în timp real tendințele în căutarea de emoticoane în enciclopedia sa, în timpul alegerilor prezidențiale din Statele Unite.
O imagine valorează cât o mie de cuvinte, se spune. În 2016, acest lucru se aplică emoji-urilor, după cum arată clasamentul celor mai populare emotigrame la anunțarea rezultatelor alegerilor din Statele Unite.

În noaptea din 8 spre 9 noiembrie, site-ul specializat Emojipedia a publicat în timp real tendințele în căutarea de emoticoane în enciclopedia sa, conform Huffington Post.

În top 5 stabilit de această enciclopedie de emoji-uri, steagul canadian se află pe poziția a cincea (în timp ce site-ul de imigrare din această țară explodează de solicitări), precedat de cel al Statelor Unite.

Locul al treilea în căutări este ocupat de un emoticon reprezentând un pistol, pe al doilea apare o față dezgustată, iar pe prima poziție — o față ce țipă de teamă. Este vorba de o pictogramă reprezentând o față cu găuri albe în loc de ochi, cu gura deschisă, țipând, și cu mâinile pe obraji, exprimând o frică covârșitoare, imagine inspirată probabil de lucrarea “Strigătul” a pictorului norvegian Edvard Munch.

Spre ora locală 05:00 a.m., când candidatul republican, Donald Trump, se apropia de pragul de 270 de voturi electorale, sinonim cu victoria, era în vogă un alt emoji: cel care plânge cu amărăciune. Este o față tristă cu șiroaie de lacrimi curgând pe ambii obraji, simbolizând o persoană înnebunită de durere și neconsolată. Această imagine nu trebuie confundată cu emoticoanele cu lacrimi de bucurie, explică emojipedia.org.

 

Sursa: AgerPres.ro

Asculta Live 24/24

Lasă un răspuns

error: Nu copia!