Din Suflet Pentru Suflet

Cine suntem noi?

Eu… Sunt un om simplu, fara ceva special. Dar am sufletul unic, cum toti il avem. Hai sa va descriu sufletul meu. Sunt persoana aia care gandeste cu inima, inaintea creierului, sunt persoana aia care prefera sa iubeasca cu adevarat o secunda si sa sufere o viata intreaga, decat sa iubesc jalnic o viata intreaga si sa fiu fericita doar pentru o secunda.

Sunt persoana care vrea sa nu judece, care incearca sa sfideze natura umana cu defectele ei si e adevarat, nu-mi iese intotdeauna. Dar sunt persoana care prefera sa incerce pana la epuizare, decat sa o las balta, uitand de propriile mele principii. Eu sunt acea persoana care daca plange, plange pana nu mai are lacrimi, dar si acea persoana care daca rade, rade pana ii amortesc obrajii.

Sunt acea persoana care are defecte cu carul, dar am invatat sa-mi iubesc defectele, atat pe ale mele, cat si pe ale celorlalti. De ce? Pentru ca in timp am invatat ca doar cine te iubeste cu tot cu defecte, te iubeste cu adevarat. Nu putem spune ca iubim o persoana atat timp cat iubim doar cea mai buna versiune posibila a sa. Eu sunt o persoana care cauta fericirea adevarata in cel mai adanc ocean de tristete.

Asta sunt eu.   Tu cine esti?

 

0 0 vote
Article Rating
Etichete
Afișați mai multe
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
error: Nu copia!
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Close
Close