Creștinii, în stare de ȘOC! O minune dumnezeiască s-a împlinit

Creștinii din întreaga lume sunt în stare de șoc după ce niște credincioși au asistat la un fenomen ce i-a făcut pe toți să vorbească despre o adevărată minune dumnezeiască! Imaginile au ajuns pe internet și au devenit virale.

Totul s-a întâmplat în Argentina, acolo unde familia Frias a observat cum statueta Sfintei Fecioara Maria a început, ca printr-o minune, să lăcrimeze cu sânge.

Așa cum era de așteptat, una dintre membrele familiei, Rosana Mendoza Frias, a pus imediat mâna pe telefon și a fimat întreaga întâmplare, iar clipul video a ajuns pe internet și a devenit viral în toată lumea.

Potrivit declarațiilor familiei, aceasta ar fi pentru a 38-a oară în ultimele 18 luni când statuia plânge cu lacrimi de sânge. Încă de la primul incident de acest fel, sute de oameni au venit în casa Frias pentru a vedea minunea și pentru a se ruga.

Sunt și voci care susțin că s-au vindecat de tumori după ce au vizitat locul în care se află statueta.

Mulți creștini sunt de părere că este vorba despre o adevărată minune dumnezeiască și că totul ar fi cât se poate de real. Unii au spus că acesta ar fi un posibil semn pentru apropierea Apocalipsei.

 

Manipulare: Antena 1 (30.11.2018)

Horoscoape Romania
  Subscribe  
Notify of
error: Nu copia!