Cum arata la 57 de ani „nepoata” Lucy din «Dallas». ADOLESCENTA-FENOMEN de atunci a uimit o LUME INTREAGA!

Vă mai amintiţi de nepoata blondă a lui J.R. Ewing din serialul fenomen “Dallas”? Actriţa Charlene Tilton a crescut pe platourile serialului şi s-a maturizat, iar de 1 decembrie, și-a aniversat ziua de naştere.

Serialul „Dallas” şi-a pus amprenta pe miniona actriţă care a interpretat personajul Lucy în trei producţii. Prima producţie în care a jucat Charlene Tilton a fost serialul “Dallas”, produs de postul CBS. Debutul a fost în 1978, pe când Charlene avea 20 de ani. Actrița s-a maturizat pe platourile de filmare ale serialului Dallas pentru că a jucat în el până în 1985.

Lucy1

După o pauza de trei ani, Charlene a revenit și a reinterpretat rolul lui Lucy din 1988 până în 1990. În 1980 apare în spin off-ul producţiei, „Knots Landing” – „Vecinii”, în care părinţii sunt personaje principale.

Iar în 2012, timp de 6 episoade, revine în serialul “Dallas”, povestea care i-a adus celebritate. Însă acesta se termină după două sezoane, odată cu moartea lui Larry Hagman. Actriţa era cât pe ce să nu primească acest rol, când la audiţii au rămas ea şi necunoscuta Stefanie Kramer. După ce a luat rolul, Charlene a luat lecţii de actorie cu Barbara BelGedes şi Larry Hagman, respectiv bunica şi unchiul ei din serialul fenomen.
Lucy3
Actriţa a fost căsătorită de două ori. Prima căsătorie a fost cu cântăreţul Johnny Lee (1982-1984). Cei doi au un copil. Al doilea mariaj a fost cu actorul Domenick Allen (1985-1992).

Cel mai recent proiect al său este rolul episodic din “The Middle”, în care a apărut anul acesta.

attends Voices For The Voiceless: Stars For Foster Kids at St James Theater on June 29, 2015 in New York City.
attends Voices For The Voiceless: Stars For Foster Kids at St James Theater on June 29, 2015 in New York City.
Horoscoape Romania

Lasă un răspuns

error: Nu copia!