Zodiac signs

Cumpenele tale In luna august, In functie de zodie

Nu traversezi o perioadă prea bună a vieţii tale, însă nu trebuie să exagerezi cu drama.
Nu îţi merge bine pe niciun plan, aşa că mobilizează-te şi fă o schimbare. Pe plan personal vor exista certuri între tine şi iubitul tău din cauza faptului că nu îţi poţi măsura cuvintele şi criticile, iar pe plan profesional vei avea parte de multă agitaţie şi stres.
Eşti din ce în ce mai nemulţumită de relaţia în care eşti angajată şi ai tendinţa de a spune stop destul de frecvent.
Nu îţi duci ideile până la final, iar această stare de incertitudine te agita atât pe tine, cât şi pe iubitul tău. Fii atentă şi la bani, există riscul să ai unele pierderi semnificative!
Unele probleme de sănătate îţi pot da bătăi de cap în această perioadă, însă nu este atât de grav precum pare.
Acordă o atenţie deosebită afecţiunilor mai vechi pentru că pot reapărea atunci când te aştepţi mai puţin. Sentimental eşti destul de instabilă şi nu ştii ce vrei de la viaţă.
Eşti pusă pe schimbări luna aceasta şi e posibil să treci printr-o despărţire amoroasă, însă toate se vor întâmpla doar dacă vrei tu acest lucru.
Chiar dacă va fi greu, vei simţi efecte pozitive pe parcurs. Nu eşti prea energică, însă nu vei întâmpina probleme de sănătate.
Dacă pe plan sentimental şi profesional totul merge chiar mai bine decât sperai, cu sănătatea nu stai deloc bine.
Unele probleme îţi pot crea neplăceri atunci când ţi-e lumea mai dragă şi va trebui să depui eforturi mari pentru a le rezolva. Unele planuri amânate nu vor mai putea fi reluate!
Vei traversa o perioadă în care nemulţumirea faţă de partener va fi pe primul loc şi vei ajunge la concluzia că nu te mai regăseşti în relaţia pe care o ai.
Este timpul pentru o decizie tranşantă, indiferent care va fi aceasta şi ce în ce direcţie o vei lua. Nici cu banii nu stai prea bine, riscând deseori să pierzi tot ce ai câştigat prin multă muncă.
Dacă în dragoste şi în carieră lucrurile merg suprinzător de bine, despre sănătate nu se poate spune acest lucru.
Există risc crescut de accidentări, însă acestea pot fi evitate dacă eşti mai atentă şi mai responsabilă atunci când te implici în anumite activităţi care nu ţi se potrivesc.
Luna aceasta va fi una destul de liniştită şi nu vei avea parte de cumpene ori de neplăceri majore.
Nu ţi se va schimba prea mult situaţia faţă de cea de până acum, ceea ce în mare măsură înseamnă că poţi continua în acelaşi ritm. Poţi merge la doctor preventiv şi vei scăpa de griji o bună perioadă de timp!
Nativa din Berbec este tentată să flirteze cu bărbaţii din jurul ei, acest lucru cauzându-i reale probleme în viaţa de cuplu.
Eşti destul de instabilă sentimental şi dacă constaţi acest lucru, ar trebui să iei măsuri. Pe plan profesional te vei descurca destul de bine datorită energiei de care dai dovadă.
E posibil ca luna aceasta să ai unele pierderi fianciare destul de seriose, lucru care te va da puţin înapoi.
O greşeală te poate costa scump şi asta doar din cauza faptului că te laşi foarte uşor manipulată de către cei din jurul tău. Nu toată lumea îţi vrea binele şi nu ar trebui să mai fii atât de credulă!
Nu vei întâmpina cumpene în această perioadă, însă trebuie să fii foarte responsabilă şi prudentă pentru a le evita.
Acest sfat trebuie aplicat mai ales în viaţa ta profesională, unde există totuşi riscul ca semnarea unor acte să îţi aducă pierderi semnificative. Neatenţia poate fi principala cauză a eşecului!
Asculta Live 24/24

Lasă un răspuns

error: Nu copia!