„Don’t Even Try”, ne spune Bryan Adams pe un ton Beatles

Bryan Adams a dezvăluit o nouă piesă de pe albumul ”Get Up!”. Melodia se numește “Don’t Even Try” și are un sound ce amintește de perioada de început a trupei Beatles.

Don’t Even Try” este o nouă piesă compusă de Bryan Adams împreună cu unul dintre vechii săi colaboratori, Jim Vallance. Melodia a avut ca punct de plecare un riff de chitară, care, inițial, nu părea să se potrivească.

I-am trimis demo-ul lui Jeff Lynne și când l-am primit înapoi, riff-ul suna diferit…scăpase de partea care nu prea îmi ieșea. Acesta este unul dintre marile avantaje  pe care le ai atunci când lucrezi cu un alt muzician, care este și producător și mai este și foarte talentat: atunci când apar mici probleme în procesul de creație, el reușește să le rezolve“, a declarat Bryan Adams.

Noul single este inclus pe cel de-al 13-lea material de studio al muzicianului, ”Get Up!”. Albumul a fost produs de Electric Light Orchestra & Jeff Lynne și conține 9 piese noi, dintre care 4 au și versiuni acustice, astfel ajungându-se la un total de 13 compoziții.

Get Up!” va fi lansat pe 16 octombrie 2015, până atunci putând fi precomandat de pe iTunes și Amazon.

Tracklist ”Get Up!” – Bryan Adams:

 1. „You Belong to Me”
 2. „Go Down Rockin’”
 3. „We Did It All”
 4. „That’s Rock and Roll”
 5. „Don’t Even Try”
 6. „Do What Ya Gotta Do”
 7. „Thunderbolt”
 8. „Yesterday Was Just a Dream”
 9. „Brand New Day”
 10. „Don’t Even Try” (acoustic)
 11. „We Did It All” (acoustic)
 12. „You Belong to Me” (acoustic)
 13. „Brand New Day” (acoustic)

Asculta Live 24/24

Lasă un răspuns

error: Nu copia!