DRAMĂ pentru fanii trupei Backstreet Boys! A MURIT. Decesul lui înseamnă şi dispariţia trupei

Lou Pearlman, fostul manager al trupelor Backstreet Boys şi ‘NSYNC, a murit la vârsta de 62 de ani, în urma unor probleme de sănătate.

Lou Pearlman a fost un personaj controversat în lumea afacerilor. El a murit în închisoare după ce, în 2008, fusese condamnat pentru fraudă fiscală şi înşelăciune. Şi-ar fi construit un imperiu financiar după ce ar fi dat mai multe ţepe.

bsb_88214200

Cu toate acestea, în lumea muzicii era respectat. Trupele Backstreet Boys şi ‘NSYNC au avut un succes major în anii ’90, iar membrii formaţiilor i-au rămas veşnic recunoscători.

Sursa: RealitateaTv
Lou Pearlman, fostul manager al trupelor Backstreet Boys şi 'NSYNC, a murit la vârsta de 62 de ani, în urma unor probleme de sănătate. Lou Pearlman a fost un personaj controversat în lumea afacerilor. El a murit în închisoare după ce, în 2008, fusese condamnat pentru fraudă fiscală şi înşelăciune. Şi-ar fi construit un imperiu financiar după ce ar fi dat mai multe ţepe. Cu toate acestea, în lumea muzicii era respectat. Trupele Backstreet Boys şi 'NSYNC au avut un succes major în anii '90, iar membrii formaţiilor i-au rămas veşnic recunoscători. Sursa: RealitateaTv

Votul Tau!

0

User Rating: 4.4 ( 1 votes)
Asculta Live 24/24

Lasă un răspuns

error: Freventa instabila, NU mai dati click inca o data :)