Filmul „Bastille Day”, retras din cinematografele din Franta ca urmare a atacului sângeros de la Nisa

Cel mai recent film al actorului Idris Elba, „Bastille Day”, a fost retras din cinematografele din Franta ca urmare a atacului sângeros de la Nisa, scria luni BBC News în editia electronică, potrivit Agerpres.

Peste 80 de oameni au murit la Nisa după ce un autotren condus de cetăteanul franco-tunisian Mohamed Lahouiej-Bouhlel a lovit în plin, joi seară, multimea care participa la manifestările prilejuite de Ziua Natională a Frantei.
Filmul, în regia lui James Watkins, în care actorul Idris Elba interpretează unul din rolurile principale, are ca subiect un atentat terorist cu bombă care se desfăsoară la Paris chiar de ziua natională a Frantei. Pelicula avusese premiera miercuri în Franta.

Din respect pentru victime”, compania StudioCanal a retras afisele publicitare ale filmului la o zi după ce a avut loc atacul de la Nisa si a cerut cinematografelor să nu mai afiseze posterul filmului, conform Huffington Post si Variety.
Cunoscuta interpretă de R&B Rihanna si-a anulat spectacolul care trebuia să aibă loc chiar în orasul Nisa. Reprezentantul cântăretei a dat asigurări că aceasta era în sigurantă chiar dacă se afla în oras în timpul comiterii atacului. Festivalul de jazz din oras a fost de asemenea anulat. În schimb, filmările la productia „Fifty Shades Darker”, cu actorii Dakota Johnson si Jamie Dornan, au continuat, responsabilii productiei confirmând că toti membrii echipei de filmare au fost în sigurantă.
Sursa: Digi24
Asculta Live 24/24

Lasă un răspuns

error: Nu copia!