HOROSCOPUL SPANIOL. Afla ce semn esti si ce trasaturi de personalitate ai!

Daca in horoscopul traditional ne-am obisnuit cu 12 zodii, cel spaniol are doar 9: zodia Toreadorului, Flamenco, Maurului, Morii de vant, Cidului, Garoafei rosii, Taurului, Mina Iobata si zodia Sangriei. Potrivit culturii spaniole, ziua in care te-ai nascut iti influenteaza personalitatea.

Toreadorul – Persoanele nascute in zilele de 1, 10, 19 si 20

Persoanele nascute in aceste zile sunt independente, curajoase, stiu ce vor sa faca in viata si nu au momente de ezitare. Le plac provocarile, sunt dornice sa invete mereu lucruri noi si nu le este teama de viitor. Traiesc relatiile amoroase cu intensitate si nu obisnuiesc sa insele. Sunt persoane cu adevarat speciale.

Flamenco – Persoanele nascute in zilele de 2, 11, 28 si 29

Persoanele nascute in aceste zile, contrar aparentelor, sunt foarte timide. Nu se arunca cu capul inainte, sunt foarte atente la detalii si nu le place barfa. Totodata, sunt oneste, ceea ce inseamna ca te poti baza oricand pe ele. Nu au un succes profesional rasunator, dar sunt destul de norocoase in anumite privinte.

Maurul – Persoanele nascute in zilele de 3, 12, 21 si 30

Persoanele nascute in aceste zile sunt dornice de adrenalina, le atrag situatiile extreme si nu se tem de nimic. Sunt foarte active, foarte greu obosesc si au foarte multe hobby-uri. Le place sa fie inconjurate de persoane care au aceleasi interese ca si ele si isi fac foarte usor prieteni. Atentie, se enerveaza repede si au tendinta sa devina violente cand nu le convine ceva.

Moara de vant – Persoanele nascute in zilele de 4, 13, 22 si 31

Persoanele nascute in aceste zile sunt nonconformiste, au o gandire pozitiva si le place sa faca des schimbari. Pot fi considerate cu adevarat speciale, pentru ca au o autocritica foarte dezvoltata si pentru ca sunt buni ascultatori. Nu tolereaza minciuna, iar in mediul profesional incearca sa ia mereu deciziile corecte.

Cidul – Persoanele nascute in zilele de 5, 14 si 23

Persoanele nascute in aceste zile sunt emotive, sensibile si mereu atente la detalii. Isi exprima cu usurinta trairile si sentimentele si sunt in cautarea iubirii adevarate. Nu le place minciuna si au tendinta sa se inchida in ele in momentul in care sufera. La locul de munca nu sunt foarte bune in ce priveste organizarea.

Garoafa rosie – Persoanele nascute in zilele de 6, 15 si 24

Precum garoafa, aceste persoane sunt foarte sensibile. Au nevoie de atentie si nu le place sa interactioneze cu persoane negativiste. Sar mereu in ajutorul oamenilor, comunica cu usurinta cu cei din jur si nu refuza anumite responsabilitati. Se implica des in campanii umanitare si sunt genul de persoane care pot conduce lumea.

Taurul – Persoanele nascute in zilele de 7, 16 si 25

Persoanele nascute in aceste zile nu pot fi asemanate cu cele nascute in zodia Taurului din horoscopul traditional, pentru ca sunt foarte diferite. Ele se ataseaza foarte greu de persoane, nu isi asuma riscuri si sunt foarte greu de impresionat. Sunt sincere si sunt capabile sa faca mari sacrificii in momentul in care se indragostesc cu adevarat.

Mina iobata – Persoanele nascute in zilele de 8, 17 si 26

Persoanele nascute in aceste zile sunt foarte spirituale, cred in karma si in calatoria sufletului si vor mereu sa faca ceea ce este bine si corect. Sunt foarte vesele, chiar daca au parte si de experiente mai putin placute. Cei din jurul lor au multe de invatat de la ele, pentru ca sunt genul de persoane pe care le asculti cu drag.

Sangria – Persoanele nascute in zilele de 9, 18 si 27

Persoanele nascute in aceste zile iubesc tot ceea ce este frumos si unic. Le plac calatoriile si aventura, au inclinatii artistice, iubesc muzica si mancarea buna. Vor mereu sa invete lucruri noi si isi fac prieteni foarte usor. Nu poarta ranchiuna, chiar daca uneori au parte de neplaceri.

Asculta Live 24/24

Lasă un răspuns

error: Nu copia!