Inna In noul clip – Yalla

A făcut pasul cel mare, în sfârşit! Dacă până acum şi-a lăsat bustul la vedere pe jumătate, în sutiene sexy sau sub diverse transparenţe, iată că Inna (29 de ani) se dezvăluie şi în toată splendoarea.

Solista apare în sânii goi în cel mai nou videoclip, lansat chiar ieri, iar imaginile îţi taie răsuflarea. Solista iese din apă purtând pe ea doar o rochiţă, care seamănă mult cu un năvod de pescuit, şi care lasă să se vadă ce e mai important. Filmările pentru videoclipul piesei “Yalla” au avut loc în Maroc, au durat 3 zile, iar regia a fost semnată Barna Nemethi.

22-23-vedzxcxzete-inna_0Co-regizori au fost Inna şi iubitul ei, americanul John Perez, cel care a lucrat cu artişti internaţionali precum Shakira, Rihanna, Beyoncé, Jay-Z, Alicia Keys sau Lady Gaga. “«Yalla» este una dintre cele mai energice piese de pe albumul «Inna», mă bucur mult că am filmat videoclipul în Marrakesh. Abia aştept să văd reacţiile fanilor mei când vor viziona videoclipul”, spune solista. La aşa imagini sexy, cu siguranţă reacţiile vor fi „wow”.

Asculta Live 24/24

Lasă un răspuns

error: Nu copia!