Jessie J, OneRepublic și alții lansează piese și albume de Crăciun

Sezonul sărbătorilor se apropie, iar unii dintre cei mai iubiți artiști au pregătit deja melodii sau materiale discografice destinate Crăciunului. Mai multe detalii puteți afla din articol.

OneRepublic – cover după “White Christmas”

Trupa OneRepublic revine cu propria variantă a cunoscutei piese “White Christmas”. Varianta originală a fost compusă de Irving Berlin în 1942, iar versiunea cântată de Bing Crosby are cele mai multe vânzări în întreaga lume.

Formația de pop-rock a vândut 16 milioane de unități de album la nivel global și a înregistrat un număr incredibil de stream-uri cu hit-urile “Apologize”, “Wherever I Go” și “Love Runs Out”. Piesa “Counting Stars” a fost certificată cu disc de platină, reușind să ajungă numărul 1 în 54 de țări, cu vânzări ce depășesc 26 de milioane de unități. Pe Spotify, single-ul a fost ascultat de peste 673,000,000.

Tedder, solistul OneRepublic, producător și compozitor premiat cu Grammy, a lucrat recent și la piesele unor reputați artiști precum Camila Cabello, Kygo, James Arthur, Hailee Steinfeld, Paul McCartney și U2.

OneRepublic a încheiat recent turneul din Asia și va începe altul, în Statele Unite, luna viitoare, în deschiderea Zac Brown Band, respectând datele turneului “Down The Rabbit Hole Live”.

Jessie J lansează un album dedicat sărbătorilor de iarnă

Jessie J se declară o mare iubitoare a sărbătorilor de iarnă, așa că a decis să lanseze primul său album, “This Christmas Day”, dedicat sărbătorilor de iarnă.

Iubesc muzica de Crăciun și din acest motiv sunt extrem de entuziasmată pentru acest album. Crăciunul este o zi dedicată iubirii, așa că mi-am dorit să aduc puțină alinare în viețile celor mai puțin norocoși“, a mărturisit cântăreața britanică.

Piesa “This Christmas Day” își propune să aducă puțină bucurie și iubire în viețile celor care, în ziua de Crăciun, nu au persoanele dragi, cu care și-ar fi dorit să petreacă sărbătorile.

Gwen Stefani

Cântăreața a lansat ediția Deluxe a albumului său de sărbători, “You Make It Feel Like Christmas”. Aceasta variantă vine la pachet cu o mare surpriză pentru fanii artistei – albumul reunește cinci materiale noi: două piese originale și trei cover-uri.

“You Make It Feel Like Christmas”, albumul festiv semnat Gwen Stefani, a debutat anul trecut în clasamentul Billboard’s Top Seasonal Albums și a reunit șase piese compuse și interpretate de către Gwen Stefani și șase colinde clasice.

The Carpenters

The Carpenters, legandara formație a anilor ’70, lansează albumul “Carpenters With The Royal Philharmonic Orchestra”, care va include și o minunată piesă de Crăciun, “Merry Christmas Darling”. Cu hituri precum “(They Long To Be) Close to You” și “We’ve Only Just Begun”, Richard și Karen Carpenter sunt niște  legende în muzica pop.

Norah Jones

Piesa “Wintertime”, lansată de Norah Jones în colaborare cu Jeff & Spencer Tweedy, reprezintă cea de-a patra lansare a artistei, din ultimele luni și introduce ascultătorii în atmosfera de iarnă.

Single-ul este scris și interpretat de Norah Jones (voce și pian), în colaborare cu Jeff (chitară și bass) & Spencer (tobe) Tweedy. “Wintertime” succede lansarea piesei “A Song With No Name”, o compoziție de o sensibilitate aparte, care marchează o altă colaborare între Jones și Tweedy.

Sursa: infomusic.ro

Asculta Live 24/24

Lasă un răspuns

error: Nu copia!