Loreen a lansat o piesa noua „I’m In It with Love”

Loreen a lansat un nou single, intitulat “I’m In It with Love”. Piesa este extrasă de pe albumul ”Paperlight”, așteptat pe piață anul acesta.

Loreen, artista suedeză care a câștigat în 2012 concursul Eurovision cu piesa ”Euphoria”, s-a întors pe piața muzicală cu un nou single, „I’m In It with Love„. Piesa este extrasă de pe cel de-al doilea material discografic, ”Paperlight”, programat pentru lansare în 2015.

Noul material vine după o pauză de 3 ani de la primul ei disc, “Heal“. Pentru acest album, Loreen a lucrat cu nume sonore din industria muzicală: Kiesza, Thomas G și Peter Boström. Data lansării discului ”Paperlight” nu a fost încă anunțată, și nici piesele selectate pentru tracklistul final.

Primul single extras de pe noul album a fost „Paper Light (Higher)„, urmată de o versiune remixată a melodiei, ”Paper Light Revisited”. Pentru remix a fost filmat și un videoclip, care nu s-a bucurat, însă, de feedback-ul dorit.

Promovarea continuă cu o nouă piesă intitulată „I’m In It with Love„. Melodia este compusă în colaborare cu Kiesa, Simen M Eriksrud și Espen Berg. Videoclipul acestei piese a fost deja filmat, urmând a fi lansat zilele următoare.

Asculta Live 24/24

Lasă un răspuns

error: Nu copia!