„Niciodata Sa Nu Spui Niciodata”, ne Indeamna Andra si Cabron Intr-un nou videoclip

Andra și Cabron au filmat videoclipul noului single “Niciodată Să Nu Spui Niciodată”. Piesa este produsă de Marius Moga și va fi interpretată live în premieră în cadrul Media Music Awards (MMA) 2015.

La început de septembrie, Andra revine cu un nou single, intitulat „Niciodată Să Nu Spui Niciodată„. Piesa, înregistrată în colaborare cu Cabron, este produsă de Marius Moga și va fi lansată pe 2 septembrie. Melodia va veni însoțită de un videoclip, ce va fi dezvăluit odată cu noul single.

”Vă pup de la filmările noului meu clip „Niciodată să nu spui niciodată”! Mă gândesc la voi și abia aștept să vedeți rezultatul final. Mulțumesc Marius Moga & DeMoga !”, a scris Andra pe pagina sa de Facebook.

Până la apariția clipului, fanii sunt invitați să urmărească un teaser. Melodia va fi interpretată live în premieră în cadrul galei Media Music Awards 2015, ce va avea loc la Sibiu pe 3 septembrie.

Andra cântă încă din copilărie, la 14 ani cucerind topurile românești cu albumul său de debut, ce a inclus piesele „În noapte mă trezesc” și „Eu aș da”. A participat la Cerbul de Aur și la selecția națională Eurovision, iar în prezent este jurata concursului „Românii au talent”. „Avioane de hartie”, „K la Meteo” și „Inevitabil va fi bine” sunt cele mai recente hit-uri ale artistei, care de curând a devenit mamă pentru a doua oară.

Anul acesta, Andra a ajuns în finala concursului de popularitate Most Wanted Artist by ASUS Fans, în cadrul căruia fanii aleg câștigătorul votându-și artistul preferat. Premiul va fi acordat în cadrul galei Media Music Awards 2015.

Asculta Live 24/24

Lasă un răspuns

error: Nu copia!