Nick Carter, membrul formatiei Backstreet Boys, a fost arestat!

Nick Carter face ce face şi o comite din nou. Celebrul membru al trupei Backstreet Boys a fost din nou arestat. De data aceasta pentru că ar fi fost implicat într-o încăierare în faţa unui restaurant din Florida.

Carter a fost pus la pământ, încătuşat şi dus în arestul poliţiei, unde a petrecut câteva ore înainte de a fi eliberat pe cauţiune. Nick Carter a avut mari probleme cu legea de-a lungul timpului, în special din cauza abuzului de droguri şi alcool.

Nick Carter va fi nevoit acum să fie el cel care dă explicaţii. Şi nu orcui, ci poliţiştilor din Florida pentru răbufnirea pe care a avut-o în Key West.
U
nul dintre idolii adolescentelor din întreaga lume a fost arestat şi transportat în cătuşe la sediul Poliţiei din comitatul Monroe. Se pare că starul pop a fost cu greu prins de autorităţi pentru că a fost nevoie ca acestea să-l pună la pământ pentru a-l imobiliza. Deocamdată nu se cunosc acuzaţiile care i-au fost aduse artistului de 35 de ani, însă potrivit site-ului TMZ.com, Nick Carter ar fi participat la o bătaie care a avut loc în faţa unui restaurant.

Nick Carter nu este însă la prima arestare: blondul din Backstreet Boys a ajuns în spatele gratiilor în urma unui incident din 2002, când nu a vrut să plece dintr-un club de noapte, dar și în 2005, când a condus în stare de ebrietate.

Horoscoape Romania

Lasă un răspuns

error: Nu copia!