Noi dezvăluiri cu privire la moartea lui Prince

Noii dezvăluiri cu privire la moartea celebrului artist Prince. Controversele legate de moarte cântăreţui nu au dispărut la săptămâni bune de la tragicul eveniment, iar ultimele informaţii sugerează faptul că un membru al anturajului artistului ar fi sunat-o pe fosta managera a acestuia cu o zi înainte de deces pentru a-i vorbi despre agravarea stării de sănătate a lui Prince.

Din ultimele informaţii oferite de anchetatori se pare că Prince ar fi fost mort de peste 6 ore atunci când a fost descoperit într-un lift din reşedinţa sa din Paisley Park, la 21 aprilie. După ce l-au găsit pe acesta, au existat mai multe încercări disperate de a-l salva pe cântăreţ. Rezultatele autopsiei sunt încă așteptate, iar potrivit relatărilor, un membru al staff-ului lui Prince a sunat-o la 20 aprilie pe fosta managera a acestuia, Phaedra Ellis-Lamkins, pentru a-i cere sfatul, după ce starea de sănătate a starului se deteriorase ca urmare a unui supradoze de opiacee. Aceasta a cerut ajutorul unui specialist în dependenţa de opioide cu mai puțin de 12 ore înainte de moartea artistului.

De asemenea, Prince ar fi primit, tratament intravenos la un spital local şi ar fi fost consultat de un medic cu o zi înainte de a muri, au declarat surse pentru Star Tribune.

Pe 21 aprilie, Prince, idolul multor generaţii, a fost găsit fără suflare, la 57 de ani, într-un lift din reşedinţa sa.

 

Sursa: B1Tv

Asculta Live 24/24

Lasă un răspuns

error: Nu copia!