Nostradamus, profetii apocaliptice pentru 2016

Profeţii înfricoşătoare ale lui Nostradamus pentru 2016. Potrivit celebrului prezicător, al treilea război mondial ar putea să înceapă în acest an, iar patru președinți vor fi asasinaţi. În plus, Nostradamus susţine că întregul continent va fi dominat de un “arc satanic al furiei.”

Nostradamus sustine în lucrarea sa Profețiile, veche din anul 1555, ca un arc satanic al furiei se va revărsa asupra Europei în acest an.

Cei care au interpretat spusele prezicătorului cred că este vorba despre pericolul atentatelor teroriste sau despre invazia refugiaților. Nostradamus anunța pentru 2016 izbucnirea celui de-al treilea război mondial. Conflagrația va dura opt ani și va fi precedată de asasinarea a patru președinți importanți. În plus și România ar putea fi implicată în acest conflict.

O altă profeție apocaliptică anunţă că radiațiile vor usca pământul ce îi face pe specialiști să tragă un semnal de alarmă în privința distrugerilor pădurilor tropicale care fac ca stratul de ozon să se subțieze.

Nostradamus aduce însă și vești bune. Una dintre ele este că oamenii vor descoperi metode de a trăi chiar și 200 de ani.

Asculta Live 24/24

Lasă un răspuns

error: Nu copia!