Noutati de la Audio Techinca

La expozitia de la Munchen, Audio-Technica a prezentat cateva produse noi si interesante, pe langa cele care se regasesc in oferta acutala de casti, doze pentru pickup si accesorii.

AT-HA 5050 H

Audio-Technica AT-HA 5050 H este un amplificator de casti capabil sa imbunatateasca sunetul oricarei perechi de casti. Circuitele speciale si reglajele pe care le permite fac ca amplificatorul sa se muleze perfect pe caracterul si performantele castilor, indiferent de modelul sau clasa lor. Aparatul are un look vintage, cu indicatoare cu ac si control clasic de volum. Cantareste 11 kg si are dimensiuni relativ mari (33 cm latime, 33 cm adancime si 10 cm inaltime).

AT-HA 5050 H are integrat un DAC USB si poate decoda DSD 64 sau 128 si PCM pana la 32 bit – 384 kHz. Are nu mai putin de 8 iesiri distincte jack 6.3mm ( cate doua pentru sarcini de 16, 32, 64 sau 600 ohm ), la care pot fi conectate doua perechi de casti diferite simultan, chiar daca au alta impedanta. Pe spatele aparatului exista si un buton prin care semnalul de intrare poate fi atenuat cu 12 dB, util mai ales pentru castile in-ear. Modul de lucru al DACului USB este selectabil, asincron sau adaptiv.
Audio Technica AT-HA 5050 H

2

HA 5050 H are o topologie hibrida. Etajul de preamplificare este construit pe tuburi, iar etajul de amplificare este solid-state, pe bipolari, in clasa A. Astfel, caldura si adancimea in sunet a tuburilor se intalneste cu puterea fara distorsiuni asigurata de tranzistorii bipolari. Rafinamentul si acuratetea timbrala sunt insotite de rezolutie si de o dinamica extraordinara. Sunetul este rezolut si precis, dar intotdeauna lipsit de asprime.

Controlul de volum este ALPS si are o cursa foarte bine aleasa, pot fi controlate precis atat casti gurmande precum Sennheiser HD800 cat si cele mai mici si sensibile casti in-ear. Pe fata aparatului se gaseste un comutator cu patru pozitii care selecteaza regimul in care lucreaza VU-Metrele, astfel incat scala sa fie utilizabila indiferent de nivelul semnalului de intrare.

Cele doua grupuri de mufe de iesire sunt conectate la acelasi amplificator intern. AudioTechnica a prevazut cele doua seturi de mufe fiindca HA 5050H este capabil sa conduca doua perechi distincte de casti in acelasi timp, fara pierderi in sunet, cu rezerva ca doar o singura pereche sa fie una cu adevarat dificila. Amplificatorul poate debita pana la 2 x 2,000 mW in sarcini de 16 ohm si pana la 62 mW in sarcini de 600 ohm. Nivelul de distorsiuni este foarte coborat, sub 0,08% ( 20 Hz – 20 kHz ), raportul semnal/zgomot este de 104 dB (A weighted, 1Vrms), iar separatia intre canale este de 70 dB ( 1kHz @ 32 ohm ). Raspunsul in frecventa este de 5 Hz – 200 kHz ( +0.5, -2 dB @ 32 ohm, 10 mW )

AT-PHA 100

Audio-Technica AT-PHA 100 este un amplificator portabil de casti cu DAC integrat. Amplificatorul este echipat cu intrari analogice ( jack 3.5 mm ) si digitale ( micro-USB ). Autonomia oferita de acumulatorul litiu-polimer este de 6 ore pe intrarea digitala sau 14 ore pe cea analogica ( modulul DAC este deconectat ). AT-PHA 100 are dimensiuni similare cu un smartphone si vine echipat cu doua bride din cauciuc pentru a putea face corp comun impreuna cu playerul sau telefonul.

3

Poate amplifica casti cu impedante intre 10 si 300 ohm, iar DACul ( ESS 9018 K2M ) decodeaza PCM pana la 32 bit-384 kHz, DSD64 nativ sau DSD128 (DoP). Aparatul are gain selectabil si iesirea pentru casti pe jack de 3.5 mm.

Doze pick-up

Oferta de doze Audio-Technica a fost imbogatita cu patru noi produse.

4

Noul model AT 33SA este o doza MC si reprezinta primul model al companiei care sa fie echipat cu un ac Shibata. Corpul dozei este dintr-un sandwich din duraluminiu si rasini, iar bratul este din boron.

AT-F2 este un model nou de doza MC cu ac eliptic, iar celelalte noutati sunt variantele imbunatatite AT-440Mlb si AT-120Eb

Horoscoape Romania

Lasă un răspuns

error: Nu copia!