Din Suflet Pentru Suflet

Nu renunta la iubire! Renunta la cel care nu stie sa te iubeasca!

Nu renunta la iubire! Renunta la cel care nu stie sa te iubeasca!

 

Nu-ti închide inima, nu te priva de acest sentiment profund din cauza unei persoane nepotrivite. Undeva exista exact “omul tau” care vrea sa-ti ofere întreaga lume! În loc sa renunti la iubire, încearca mai întâi sa înveti sa te iubesti pe tine însuti, astfel încât sa nu fii nevoit sa cersesti iubirea de la ceilalti. Si apoi acorda atentie criteriilor tale de selectare a partenerilor.

Dragostea este un sentiment minunat pe care toata lumea merita sa îl experimenteze. Dar, dupa ce ne-am ars odata cu el, ne închidem inimile sub lacat. Ne este frica sa ne deschidem catre noi relatii pentru a nu mai experimenta frustrarea si durerea. Relatiile proaste pot afecta viitorul. Totul depinde daca lasam acest lucru sa se întâmple.

Refuzul iubirii este o mare greseala! Nu face asta, nu te priva de fericire în mod voluntar. Esecurile ne asteapta peste tot. Renunta la acei oameni care nu stiu sa te iubeasca. Renunta la cei care nu te pot iubi. Nu sunt demni de tine!

Nu poti obliga pe cineva sa te iubeasca si sa te pretuiasca. Daca o persoana nu simte asta pentru tine – poate nu ar trebui sa insisti? Poate este mai bine sa renunti. De aceea este important sa nu renunti la dragoste, ci mai degraba la ceea ce credeai ca a fost pâna acum. Nu renuntati la dragoste din cauza unei relatii toxice.

Multi oameni se lupta în fiecare zi a vietii lor cu dependenta emotionala. Te abandonezi celeilalte persoane, gândindu-te ca fara ea nu esti nimeni. Dar cine erai înainte? Nu lasa frica sa te învinga. La urma urmei, daca nu te opresti la timp, atunci relatia ta va fi de doua ori mai dureroasa decât cele anterioare. Este timpul sa începi sa renunti la durerea cauzata de conceptia gresita a iubirii.

Nu renunta la iubirea adevarata! Lasa iubirea care te face sa suferi si înceteaza sa plângi pentru cineva care nu te merita. Nu te chinui si nu-i chinui pe altii. Nu renunta la iubire. Refuza oamenii cu care nu poti construi relatii sanatoase.

 

@DoctorulSufletuluiTau

0 0 vote
Article Rating
Etichete
Afișați mai multe
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
error: Nu copia!
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Close
Close