Info Stil

O noua provocare in…PROMOVARE!

Florin Iordache lanseaza single-ul si videoclipul “Just listen”, o noua piesa din puzzle-ul povestii lui muzicale. 

“Just Listen exprima stadiile prin care trece o relatie de iubire. Descrie momentele in care lumea ta devine mai mult frumoasa prin aparitia unei singure persoane, dar si modul in care toata frumusetea dispare cu primele certuri si lupta de a repara ce am stricat. E dorinta acuta de a fi ascultati in loc de judecati”, declara Florin Iordache.

Single-ul este compus de catre insusi Florin, iar l-a mix si master a colaborat cu Gabriel Baruta si Cristian Vargas. Videoclipul este regizat de catre Marian Nica, iar din set-up-ul in care a fost filmat nu lipseste pianul, unul dintre instrumentele pe care Florin le-a studiat.

“Just Listen e un produs direct al iubirii, dar aceea pentru care a fost creata nu a auzit-o. A plecat înainte sa o asculte, dar nu se stie niciodata cum printr-un share ajunge si la ea sau porneste un post de radio în timp ce piesa ruleaza… Practic, cânt pentru milioane de oameni ca poate ajunge si la ea si a o intoarce din drum. Just Listen este partea prezenta a povestii mele, este exprimarea sentimentlor mele, care la randul ei poate schimba sentimentele altora. Este piesa care decide cum va fi urmatoarea piesa”, adauga artistul.

Florin Iordache este un artist cu sute de concerte la activ, dar si multe colaborari inedite. A facut parte din trupa Krypton, a colaborat cu Directia 5, iar din 2012 este solistul trupei Avenue. Pe langa acestea, in 2015 a lansat primul sau single, Zambeste. Tot in 2015 lanseaza si proiectul YorGa cu primele doua single-uri – “Strop de fericire” si “After Party”, in colaborare cu Brighi.

Piesa ce se aude la radio in fiecare ora la si jumate…

 

0 0 vote
Article Rating
Etichete
Afișați mai multe
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
error: Nu copia!
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Close
Close