„Ocean’s Eight” varianta cu distribuţie feminină a „Ocean’s Eleven”

Vedeta pop Rihanna si câstigătoarea unui Oscar Anne Hathaway vor face parte din viitorul film „Ocean’s Eleven”, un remake cu o distributie complet feminină, a informat site-ul de specialitate Deadline, citat de EFE. Negocierile cu Rihanna si Hathaway se află în ultima fază, precum si discutiile cu vedete ca Helena Bonham Carter, Mindy Kaling si Awkwafina pentru a se alătura acestei distributii, potrivit Agerpres.

Se asteaptă ca acestora să li se alăture si alte staruri hollywoodiene precum Sandra Bullock si Cate Blanchett, ale căror nume nu au fost totusi confirmate oficial. Potrivit unei alte surse de specialitate, The Hollywood Reporter, mai lipseste o singură actrită pentru a completa o distributie-vedetă formată din opt femei.

Filmul va fi regizat de Gary Ross, cunoscut pentru ‘Pleasantville’ (1998) si ‘The Hunger Games’ (2012) si a cărui productie ‘Free State of Jones’, cu Matthew McConaughey în rolul principal, a fost lansată recent pe ecrane.

Desi încă nu se cunosc detaliile subiectului, se asteaptă ca ‘Ocean’s Eleven’ în variantă feminină să împrumute multe aspecte din saga de succes ‘Ocean’s Eleven’ (2001), ‘Ocean’s Twelve’ (2004) ?i ‘Ocean’s Thirteen’ (2007) regizate de Steven Soderbergh, care de data aceasta figurează ca producător.

Subiectul principal al seriei este un grup de hoti de elită care dau lovituri spectaculoase în cazinouri, cu distributie de actori de marcă de la Hollywood precum George Clooney, Matt Damon si Brad Pitt. În total, trilogia ‘Ocean’s Eleven’ a avut încasări de 1,124 miliarde de dolari în cinematografele din întreaga lume, potrivit site-ului de specialitate Box Office Mojo.

Se prevede ca noua productie ‘Ocean’s Eleven’ în variantă feminină să înceapă filmările în octombrie la New York. Proiectul urmează exemplul altui remake cu distributie complet feminină ‘Ghostbusters’, în care joacă Melissa McCarthy, Kate McKinnon, Kristen Wiig si Leslie Jones.

 

Sursa: Digi24

Asculta Live 24/24

Lasă un răspuns

error: Nu copia!