Previziuni karmice 16-22 noiembrie 2015

Neintelegeri in cuplu, provocari uriase din punct de vedere profesional, impacari neasteptate si tendinta de izolare – acestea sunt evenimentele care marcheaza cele 12 semne zodiacale din punct de vedere karmic, in perioada 16-22 noiembrie 2015.

Previziuni karmice 16-22 noiembrie 2015. Balantele, Pestii, Gemenii si Taurii vor avea o saptamana de foc in Casa Iubirii. Gemenii traiesc un sentiment nou, nespecific hartei lor sentimentale, posesivitatea.

Acestia vor invata sa actioneze astfel incat ce e al lui sa fie pe bune pus deoparte. Din pacate, accesele de gelozie nu vor face altceva decat sa il indeparteze de scopul pozitiv cu care au pornit la drum in cuplu.

Pestii vor avea si ei sentimente de neputinta in fata unor semnale puternice ca relatia scartaie. Din punct de vedere karmic, acestia trebuie sa invete ca dorintele sincere nu trebuie sa fie umbrite de indoieli ori tot felul de testari care pot obosi partenerul pana la ruptura.

Previziuni karmice 16-22 noiembrie 2015. Taurii vor fi cei mai avantajati din punct de vedere amoros deoarece invata sa isi asculte in sfarsit sufletul pereche. Cat despre Balante, acestea vor trai senzatia de singuratate in doi, dar vor invata ca doar ele sunt de vina pentru felul in care isi percep rolul in relatie.

Racii, Leii si Fecioarele formeaza un triunghi al pacii in saptamana care urmeaza. Cele trei semne zodiacale vor actiona zen aducand bucurii si sfaturi demne de luat in seama pentru cei din jur.

Doua zodii se vor afla in antiteza la capitolul popularitate: Scorpionul castiga adepti, iar Varsatorul va deranja foarte mult cu ipotezele sale pe anumite subiecte.

Previziuni karmice 16-22 noiembrie 2015. Sagetatorii vor invata in sfarsit lectia iertarii si le vor intinde o mana de ajutor prietenilor. Capricornii vor fi testati la locul de munca, iar ceea ce vor invata din punct de vedere karmic este ca trebuie sa isi concentreze atentia astfel incat toate lucrurile sa iasa bine. Pesimismul nu are ce cauta in aceasta poveste.

Exista si un semn zodiacal care se va retrage de pe scena: Berbecul. Acest nativ va cauta adevarul despre ce i se intampla in interiorul sau, reusind in cele din urma sa accepte greselile vara a le verbaliza in fata celorlalti.

 

Asculta Live 24/24

Lasă un răspuns

error: Nu copia!