Ricky Martin a anunţat că este din nou tată

Ricky Martin şi partenerul său de viaţă, Ywan Yosef, au anunţat pe Instagram că sunt părinţii unei fetiţe, Lucia Martin-Yosef.

Artistul portorican mai are doi băieţi gemeni, Valentino şi Matteo, în vârstă de 10 ani, născuţi de o mamă purtătoare şi a ales să anunte că şi-a mărit familia chiar în ultima zi a anului 2018.

Suntem mai mult decât fericiţi să anunţăm că am devenit părinţii unei fetiţe frumoase şi sănătoase, Lucia Martin-Yosef. Este un moment foarte special pentru noi şi suntem nerăbdători să descoperim unde ne va purta acest bebeluş. Fraţii săi minunaţi, eu şi Ywan suntem îndrăgostiţi de Lucia.”

Martin a ales să nu dezvăluie o fotografie cu chipul fetiţei sale, publicând una în care se vad doar mânuţele copilului, strângând mâinile părintilor săi.

În vârstă de 47 de ani, Ricky Martin a început o relaţie cu Ywan Yosef, un artist suedez de origine siriană, în 2016. În luna ianuarie a anului 2018 cei doi s-au căsătorit, iar cântăreţul scria atunci: “Este genial! Nu îl mai pot prezenta ca pe logodnicul meu. Este soţul meu.

Sursa: magicfm.ro

Asculta Live 24/24

Lasă un răspuns

error: Nu copia!