Rihanna va concerta în România. Artista va urca pe scena din București pe 14 august

Veşti bune pentru fanii Rihannei din România. Diva va concerta în Bucureşti în această vară. De mai bine de 4 ani, celebra cântăreaţă este aşteptată la noi în ţară, dar abia acum planurile par să fie concretizate. Potrivit celor de la libertatea citați de B1 TV, Rihanna va pleca de la Zurich direct spre capitala României, unde va urca pe scenă pe 14 august.

Hiturile Rihannei se vor putea auzi, potrivit celor de la Libertatea şi în Bucureşti. Spectacolul ar urma să aibă loc, la mijlocul lunii august. Shouw-ul face parte din turneul mondial din acest an al cântăreţei, intitulat “ANTI”, care includ şi cel mai recent single “Work”. Artista va concerta în aceeaşi lună şi în alte ţări precum în Suedia, Polonia, Germania, Austria şi Elveţia.

Despre un asemenea concert s-a mai vorbit şi anul trecut, dar şi în 2012, însă nimeni nu a reuşit s-o aducă pe scenă de la noi din ţară pe cântăreaţa de 28 de ani din Barbados. Până să ajungă în Capitală, Rihanna va susţine un recital la Zurich, pentru ca după showul din bucureşti să plece pentru un alt concert ce va avea loc la Berlin.

Celebra cântăreaţă a lansat până acum 8 albume, care s-au vândut în peste 150 de milioane de exemplare la nivel mondial. Pentru eforturile sale, Rihanna a primit opt premii Grammy.

 

sursa: b1tv

Asculta Live 24/24

Lasă un răspuns

error: Nu copia!