Rita Ora feat. Chris Brown – Body on Me (single nou)

Rita Ora se intoarce cu un nou single, Body on Me, un featuring cu baiatul rau Chris Brown. Noua piesa va marca debutul ei oficial pe piata din SUA si suna suficient de promitator pentru topurile R&B.

Piesa Body On Me a fost produsa de The Monsters and The Strangerz, iar videoclipul a fost filmat deja in regia lui Colin Tilley, iar Rita Ora vine cu un ton mai agresiv pentru noul sau material care va include colaborari cu Disclosure, Prince, Diplo si Ed Sheeran. “It’s all about pussy power,” she told Hot 97. “It’s really about how we get judged for the things that we do and how men don’t.”

De altfel, intreagul proces de transformare in rockstar a inceput inca de la primul single pe care cantareata britanica l-a lansat. Poison a aparut la inceputul acestei veri si a ajuns pana pe locul in topurl singleurilor britanice, fiind prima piesa lansata oficial de pe urmatorul ei disc. Rita Ora lansase in 2014 I Will Never Let You Down, track care a servit drept single si a ajuns pe locul 77 in clasament si a debutat pe prima pozitie in Marea Britanie. In schimb, intreg conceptul si alte piese pregatite pentru cel de-al doilea album al cantaretei originare din Kosovo au fost sterse cu buretele dupa despartirea Ritei Ora de Calvin Harris, cel care i-a produs cateva track-uri.

Asculta Live 24/24

Lasă un răspuns

error: Nu copia!