Termeni şi Condiţii

GDPR

 

Pe RadioStil.Ro va este asigurata confidentialitatea informatiilor si garanteaza securitatea datelor. Politica de confidentialitate a Radio Stil Romania este descrisa mai jos.

Radio Stil Romania nu furnizeaza, nu vinde si nu ofera adresa dumneavoastra de e-mail (obtinuta prin intermediul site-ului) catre terte  persoane fizice sau juridice.

Pentru alte nelamuriri referitoare la politica nostra de confidentialitate, ne puteti contacta la adresa de e- mail: office@radiostil.ro

PROTECTIA DATELOR PERSONALE este conform legilor Romane (Legea nr. 677/2001 si Legea nr. 506/2004) si a Regulamentului International privind Protecţia Datelor Personale, GDPR.

In cazul in care completati formularul de contact vom considera ca ati fost de acord cu folosirea datelor dumneavoastra cu caracter personal.

 

Disclaimer

 

Statutul nostru juridic

Fisierele de pe site-ul RadioStil.Ro nu sunt gazduite de noi; Continutul efectiv al acestor fisiere nu este  stocat sau transferat de RadioStil.Ro.

Deoarece numarul de fisiere este foarte mare, sortarea si verificarea manuala a lor este nefezabila in conditile unei entitati cum este RadioStil.Ro.

Aceasta declinare a raspunderi este perfect legala. Suplimentar, legislatia tarii gazda nu criminalizeaza transferul neautorizat al operelor purtatoare de drepturi prin intermediul retelelor informatice, aceste activitati fiind considerate exclusiv probleme de natura civila.

In acest sens, deoarece nu promovam si nu toleram activitatile de natura sa incalce dreptul de autor, RadioStil.Ro colaboreaza cu titularii de drepturi pentru limitarea oricaror pierderi suferite, reale sau potentiale. In acord cu legislatia tarii, ne obligam sa indepartam orice fisier identificat ca neautorizat de titularii de drepturi, sau organizatiile care-i reprezinta, in termen de 48h de la notificare.

Raporteaza

Daca va gasiti in situatia descrisa, si considerati ca unul din fisiere incalca drepturile dvs. legale, va rugam sa ne trimiteti un mesaj. Este obligatoriu sa includeti adresa fisierului de pe site-ul nostru, asa cum apare in bara de adrese a browser-ului, precum si copii scanate ale documentelor din care sa reiasa ca sunteti titularul drepturilor aspura fisierelor in cauza.

– Notificarile anonime sau de la terte persoane nu sunt luate in considerare

Cererea dvs. va fi analizata in termen de 48h de administratorul RadioStil.Ro, si daca va fi gasita intemeiata, fisierul va fi indepartat.

Notificarile vor fi trimise pe adresa: office@radiostil.ro

 

DMCA

 

Administratorii RadioStil.Ro nu se fac responsabili de materialele publicate, pe site nefiind gazduit nici un fisier care incalca drepturile de autor sau legea copyright-ului.

RadioStil.Ro este absolut legal si contine doar coduri embed de pe alte site-uri de pe internet. Noi nu gazduim sau incarcam nici un fisier media. Daca aveti orice problema legala va rugam contactati site-urile care hosteaza aceste fisiere.

Daca sunteti de parere ca pe acest site se gasesc materiale pentru care aveti drept de autor, va rugam sa contactati administratorul site-ului si sa precizati locatia exacta a materialului, iar acesta va fi sters in cel mai scurt timp!

 

Informatiile obligatorii în cerere:

 

Numele si adresa URL exacta (a materialului dvs. cu drepturi de autor)

Informatii de contact, astfel incat sa va putem contacta (adresa, telefon si e-mail).

Dovada clara că detineti dreptul de autor pentru acest continut sau dovada că sunteti un reprezentant al persoanei / companiei care detine acest material.

Pentru o astfel de cerere, va rugam sa ne trimiteți un mesaj.

Vă sugeram ca, daca intr-adevar doriti sa eliminati permanent materialul dvs. cu drepturi de autor de pe Internet, sa contactați administratorul de la URL-ul exact in care materialul dvs. cu drepturi de autor este gazduit.

Simpla eliminare a link-ului de pe acest site nu va duce si la eliminarea de pe internet a materialului video/audio sau text pentru care aveti dreptul de autor.

 

All claims of copyright infringement on or regarding this Website should be emailed to: office@radiostil.ro

Regulament – Drepturi si Obligatii

 

1. GENERAL:

a) NU suntem responsabili pentru materialele si informatiile adaugate de dumneavoastra. Va asumati intreaga  responsabilitate atat pentru ele cat si pentru legalitatea lor.

b) Sunt interzise cu desavarsire injuriile sau exprimarea vulgara.

c) Sunt interzise cu desavarsire discutiile sau informatiile despre substante ilegale si/sau activitati ilegale, continut extrem de natura sa afecteze psihic, continut sexual explicit.

d) Limba oficiala este romana. Folosirea altor limbi se va limita doar la citate. Utilizarea limbii romane si exprimarea corecta este o conditie de baza si trebuie respectata. Dupa semnele de punctuatie folositi spatiul; Incepeti fraza cu litera mare.

e) Este interzisa reclama de orice fel, link-urile catre alte site-uri, distribuirea de materiale pornografice sau a materialelor fara Copyright in sectiunile cu drept de scriere (Comment).

f) Daca nu sunteti de acord cu un anumit comentariu, combateti cu argumente si nu atacati persoana!

g) Sunt interzise nick-urile sau numele cu conotatii sexuale, calomniatoare, injurioase, triviale, cuvinte  care prin continutul lor fac reclama la diverse site-uri, firme sau produse.

h) Este interzisa orice activitate care contravine Legilor romane aflate in vigoare.

i) Daca una sau mai multe persoane incalca regulamentul, sesizati-ne urgent acest lucru.

 

Orice incalcare a regulamentului  duce la blocarea user-ului/ip-ului temporara sau definitiva.

 

error: Nu copia!
Close
Close