Sam Smith a lansat cea mai trista piesa pe care a compus-o pana acum

Sam Smith va lansa o ediție specială a albumului său de debut, ”In The Lonely Hour”, ce va include 23 de piese. Printre acestea se numără și noua melodie “Drowning Shadows”, despre care artistul a declarat că este “cea mai tristă piesă pe care a compus-o până acum”. Single-ul a avut premiera în cadrul emisiunii lui Zane Lowe.

Sam Smith, artistul cu două recorduri mondiale înregistrate dintr-un foc (prin compunerea soundtrack-ului noului film Bond), a lansat o piesă nouă, intitulată „Drowning Shadows”. Single-ul este nou pentru public, dar relativ vechi pentru artistul britanic, acesta fiind compus înainte de hiturile care i-au adus celebritatea, respectiv ”Stay with Me” și ”I’m Not the Only One”.

Piesa „Drowning Shadows” ar fi trebuit să intre inițial pe albumul de debut, însă anumite detalii de producție l-au determinat pe Sam Smith să o excludă. Recent, melodia a fost reînregistrată, fiind inclusă pe o ediție specială a discului ”In the Lonely Hour”.

„Este important pentru mine să fac muzică de suflet, sinceră, artistică. Vreau să evidențiez faptul că nu vreau să lansez un album reeditat ca să pun pe el un single foarte comercial, în speranța că îmi va crește vânzările albumului. „Drowning Shadows” este cea mai tristă piesă pe care am compus-o până acum și probabil cea mai puțin potrivită pentru radio. Cred că am vrut să le las oamenilor această piesă artistică, acest moment. Și am vrut, totodată, să le mulțumesc fanilor.”

Versiunea specială a albumului de debut al lui Sam Smith se numește ”In the Lonely Hour: The Drowning Shadows Edition” și va fi lansată pe 6 noiembrie. Discul conține 23 de piese, printre care se regăsesc și coveruri după ”Love Is a Losing Game” (Amy Winehouse) și ”How Will I Know?” (Whitney Houston).

Tracklist ”In the Lonely Hour: The Drowning Shadows Edition” – Sam Smith:

 1. Money On My Mind
 2. Good Thing
 3. Stay With Me
 4. Leave Your Lover
 5. I’m Not the Only One
 6. I’ve Told You Now
 7. Like I Can
 8. Life Support
 9. Not In That Way
 10. Lay Me Down
 11. Restart
 12. Latch (Acoustic)
 13. La La La (feat. Sam Smith)
 14. Make It To Me
 15. Drowning Shadows
 16. Love Is a Losing Game
 17. Nirvana
 18. How Will I Know
 19. Omen (Acoustic)
 20. Latch (feat. Disclosure) [Live From Madison Square Garden]
 21. Stay With Me (feat. Mary J. Blige)
 22. I’m Not the Only One (feat. A$AP Rocky)
 23. Lay Me Down (feat. John Legend)

Horoscoape Romania

Lasă un răspuns

error: Nu copia!