Sennheiser HD 630VB lansate la Munich High End Show

High-end Audio Show – Munchen 2015 a fost locul ales de Sennheiser pentru a lansa noile HD 630VB. Acestea sunt cele mai avansate casti de tip inchis din intraga gama Sennheiser si beneficiaza de un nou driver proprietar, cu bobina din aluminiu ce asigura distorsiuni foarte mici (THD 0.08% la1 kHz si 100 dB SPL) si un raspuns foarte precis si fidel pe o gama foarte larga de frecvente (10 Hz-42 kHz).
Sennheiser a introdus in HD 630VB o serie de facilitati nemaintalnite pana in acest moment in gama sa. Noul model beneficiaza de un reglaj ce modifica cantitatea bas redata, acesta fiind prezent pe exteriorul cupei dreapta. Tot aici exista si un potentiometru pentru controlul volumului, iar pentru preluarea apelurilor exista un microfon unidirectional, amplasat pe cablul din cupru de inalta puritate.

2

Impedanta nominala este prietenoasa, fiind de doar 23ohmi, HD 630VB nu necesita amplificator suplimentar, oferind astfel posibilitatea utilizatorilor sa le cupleze direct la telefoanele mobile, fara alte aparate aditionale.
Materialele utilizate sunt de cea mai buna calitate, cupele din aluminiu, headband-ul din otel si eapadurile din piele oferind o senzatie premium de la prima atingere.

Pretul comunicat de Sennheiser pentru noul model este de 500 euro, o valoare apropiata de celelalte modele din gama HD 6xx a producatorului german.

3

Horoscoape Romania

Lasă un răspuns

error: Nu copia!