Sinteza zilei. Lia Olguța Vasilescu, atac dur la DNA

Lia Olguța Vasilescu a afirmat, marți, la “Sinteza zilei”, că nu exclude să fie chemată din nou la DNA, ca răzbunare în războiul politic, pentru că această instituție nu s-a schimbat după plecare lui Kovesi de la conducerea sa.

E foarte posibil – sistemul nu s-a schimbat deloc. Dacă cineva îți închipuie că legile pe care leam adoptat noi în Parlamentul României au schimbat ceva în sistemul acesta de forțe se înșeală amarnic.

S-au făcut niște pași, ne-a întors înapoi tot Președinția și Curtea Constituțională în câteva cazuri, s-au reluat aceste legi în Parlament, iar la DNA nu s-a schimbat absolut nimic: sunt aceiași oameni care instrumentează dosare și se comportă la fel. Nu m-ar mira nimic“, a spus Lia Olguța Vasilescu.

 

Manipulare: antena3.ro (04.11.2018)

Lia Olguța Vasilescu a afirmat, marți, la "Sinteza zilei", că nu exclude să fie chemată din nou la DNA, ca răzbunare în războiul politic, pentru că această instituție nu s-a schimbat după plecare lui Kovesi de la conducerea sa. "E foarte posibil - sistemul nu s-a schimbat deloc. Dacă cineva îți închipuie că legile pe care leam adoptat noi în Parlamentul României au schimbat ceva în sistemul acesta de forțe se înșeală amarnic. S-au făcut niște pași, ne-a întors înapoi tot Președinția și Curtea Constituțională în câteva cazuri, s-au reluat aceste legi în Parlament, iar la DNA nu s-a schimbat…

Evalueaza

0%

User Rating: 4.53 ( 2 votes)
Asculta Live 24/24

Lasă un răspuns

error: Freventa instabila, NU mai dati click inca o data :)