Steven Tyler a debutat in US Billboard Country cu primul single

Frontman-ul Aerosmith, Steven Tyler, a debutat in US Billboard cu primul single country, “Love Is Your Name”. Potrivit Billboard, piesa compusa de Lindsey Lee si Eric Paslay a intrat in topul Country Airplay pe numarul 33.

Steven Tyler a lansat piesa “Love Is Your Name” saptamana trecuta la radio, iar pe 13 mai a interpretat-o live pentru prima data la finalul sezonului 14 al emisiunii concurs, “American Idol”.

Tyler se afla in Nashville inca din luna ianuarie pentru a lucra la noul sau album solo, care va fi lansat via Big Machine Records.

“In prima zi de studio am inregistrat o piesa care va fi primul meu single. Se numeste ‘Love Is Your Name’, iar Nashville este noua mea iubita. Cred ca pot spune ca a fost norocul incepatorului”, a spus Tyler.

“Country pentru mine tot timpul simplia: accent, camion, cizme de cowboy, un drum murdar si un pridvor. Dar cred ca este vorba mai mult de libertate, mandrie, munca grea si o fata. Si sa cunosti numele tuturor oamenilor care locuiesc in oras? In orasul in care am crescut erau 1,200 de persoane…asta inseamna pentru mine country“., a mai adaugat el.

Tyler va pleca in turneul “Blue Army Tour” cu Aerosmith in aceasta vara, iar apoi se va intoarce in Nashville pentru a lucra la albumul sau solo de debut.

 

Asculta Live 24/24

Lasă un răspuns

error: Nu copia!