The Intern (2015)

Ben Whitaker (Robert De Niro) este un bătrânel relaxat, dar cam plictisit. La vârsta de 70 de ani şi rămas văduv, Ben hotărăşte că are nevoie de o nouă provocare profesională. Jules Ostin (Anne Hathaway) este fondatoarea şi CEO-ul unei companii online de modă. Într-o zi, ea acceptă să se alăture unui program prin care oamenii trecuţi de a doua tinereţe să poată face stagiatură la firma ei. Ben îi trimite CV-ul şi este printre cei patru aplicanţi care sunt acceptaţi pentru stagiatură.

Ben este desemnat să lucreze împreună cu Jules, care nu prea îl priveşte cu ochi buni şi e sceptic în privinţa lui. Asistenta executivă a lui Jules îl instruieşte pe Ben să clipească deoarece aceasta nu are încredere în oamenii care nu clipesc. El exersează acest lucru înainte de-a se întâlni cu Jules. Într-o zi, şoferul lui Jules este beat şi Ben îi cere acestuia să-i spună unde trebuie să o ducă, preluând astfel şi misiunea de şofer pentru ea, ceea ce o face să înceapă să-l aprecieze.

Ben îi mărturiseşte apoi că a lucrat cândva în exact aceeaşi clădire unde are sediul acum compania lui Jules. De asemenea, el o cunoaşte pe terapeuta Fiona (Rene Russo) cu care începe o relaţie romantică. Curând, Ben începe să devină un fel de figură paternă pentru muncitorii mai tineri din companie. El este foarte loial faţă de Jules şi în cele din urmă ajunge să-i cunoască familia acesteia. Soţul ei, Matt (Andres Holm), a renunţat la carieră pentru a sta acasă şi a o creşte pe fetiţa lor.

Asculta Live 24/24

Lasă un răspuns

error: Nu copia!