Top zodii care vor fi singure de Ziua Indragostitilor

Ziua Indragostitilor va fi una destul de trista pentru 3 zodii. Vor avea loc o serie de schimbari din punct de vedere sentimental. Astrele ii incurajeaza pe cei 3 nativi sa priveasca lucrurile in profunzime pentru a fi feriti de dezamagiri.

Cele 3 zodii care vor fi singure de Valentine’s Day

BERBEC – Nativii acestei zodii vor duce un razboi al orgoliilor. Nu vor avea parte de o zi a indragostitilor in care sa curga numai lapte si miere, fapt pentru care pot avea loc schimbari importante si nedorite din punct de vedere amoros. Zilele de 13 si 14 februarie stau sub semnul conflictului, fapt pentru care nativii Berbec trebuie sa fie ceva mai rezervati.

RAC – Nativii zodiei Rac vor experimenta ceea ce se numeste „singuratatea in doi”. Isi vor da seama ca eforturile pe care le fac pentru inchegarea relatiei nu sunt suficiente. Vor realiza ca sentimentele nu sunt 100% reciproce si ca de cealalta parte are alte intentii. Acesti nativi vor fi nevoiti sa isi defineasca bine relatia. In restul zilelor nu se anunta cine stie ce schimbari din punct de vedere amoros. Dupa data de 14 februarie pot ajunge la sentimente mai bune fata de sufletul pereche.

CAPRICORN – Nativii zodiei Capricorn vor fi expusi unor certuri in cuplu pe care, oricat de mult si-ar dori sa le evite, ele vin in cascada. La fel ca nativii Rac, sunt nevoiti ca din 13-14 februarie sa isi defineasca mai bine relatia. Capricornii trebuie sa faca tot posibilul sa nu cada in capcana intinsa de partenerul de viata. Unele lucruri se pot schimba radical din punct de vedere amoros, mai ales din 15 februarie. Ziua Indragostitilor va fi, asadar, una plina de nebuloase.

Horoscoape Romania
  Subscribe  
Notify of
error: Nu copia!