Ultimul turneu AC/DC?

De curand, frontman-ul trupei AC/DC a vorbit despre posibilitatea unei retrageri a trupei. AC/DC a lansat albumul cu numarul 17 “Rock or Bust” anul trecut in noiembrie si a reusit sa ajunga pe locul trei in topurile din Marea Britanie, in topurile din Statele Unite, dar si in topurile din Australia.

In interviul pentru The Morning Sun, Johnson a spus:

“Stii, retragerea este ca orice altceva. Un bun fotbalist, un bun jucator de hockey, nu vor sa se retraga, dar din pacate uneori vine un timp in care trebuie sa o faci. Noi nu vom spune niciodata nu si niciodata-niciodata.

Chestia cu baietii din AC/DC, trebuie sa va amintiti, este ca noi suntem in mod constant surprinsi de succesul nostru. Nu stim ce facem, ma refer la faptul ca noi choar nu stim ce facem, exceptie facand faptul ca in fiecare seara dam tot ce putem la un cocert. Daca aceasta este reteta succesului, o vom da mai departe. Dar niciodata nu ne asteptam sa fie multi oameni. Nu luam totul de-a gata. cum poti sa faci asta? Timpurile se schimba. Trebuie sa faci ceea ce faci si sa speri ca se vor intoarce pentru mai mult”.

 

Asculta Live 24/24

Lasă un răspuns

error: Nu copia!