UNTOLD Festival a strans 53.000 de spectatori In prima zi

UNTOLD a strâns 53.000 de spectatori în prima zi de festival. Evenimentul a demarat pe 30 iulie cu Fedde Le Grand, DIMITRI VEGAS & LIKE MIKE și ATB.

UNTOLD Festival a început joi la Cluj Napoca. Concertele Fedde Le Grand, DIMITRI VEGAS & LIKE MIKE și ATB au strâns spectatorii pe Cluj Arena pentru ore bune de concerte energice și interactive. Apogeul serii a fost concertul celor doi frați DIMITRI VEGAS & LIKE MIKE care au fluturat steagul României pe scenă.

untold-2015-radiostil

Elementul surpriză al festivalului fost scena inedită de pe Cluj Arena al cărei decor și structură reprezintă o premieră în România. Peste 100 de profesioniști au contribuit la realizarea scenei principale, printre care ingineri de scenă, structură, sunet, lumini, graficieni. Decorul scenei invită publicul să se lase purtat într-o lume plină de magie, să evadeze din cotidian pentru 4 zile, să se bucure de atmosfera plină de energie, unde personajele din basmele românești prin viață cu ajutorul inovațiilor tehnologice, până târziu în noapte.

Construcția scenei însumează 1.200 mp decor, 306 mp de ecrane video, 533 de lumini și proiectoare, efecte pirotehnice și 11 variante de proiectare. Potrivit organizatorilor, în echipa de producție au participat specialiști din echipele lui Armin van Buuren, Tiesto și Hardwell.

untold-festival-prima-zi-1-radiostil

Publicul a putut să descopere și zonele de relaxare și activitățile din cadrul Parcului Central. Restricțiile de trafic din oraș și recomandările de utilizarea parking-urilor UNTOLD râmân în vigoare.

UNTOLD Festival se va desfășura în perioada 30 iulie – 2 august, la Cluj-Napoca, și va aduce  pentru prima dată în România, pe aceeași scenă, patru dintre cei mai îndrăgiți artiști electro-dance-music din întreaga lume: AVICII, ARMIN van BUUREN, DAVID GUETTA și DIMITRI VEGAS&LIKE MIKE. Pe scenele festivalului de la Cluj vor urca peste 150 artiști internaționali și naționali,  dintre care amintim: ATB, Fedde le Grande, Tinie Tempah, John Newman, Patrice, Dj Premier, AronChupa, Foreign Beggars, Wilkinson, ANDYC, Tom Odell, John Digweed, Sharam, Nic Fanciulli, Satoshie Tomiie, Duke Dumont, Michael Calfan, Lost Frequencies, Gentleman și Gramatik.

untold-festival-prima-zi-4-radiostil

UNTOLD Festival este principalul proiect de divertisment al programului Cluj-Napoca 2015 – Capitala Europeană a Tineretului, organizat de Federaţia SHARE Cluj-Napoca în parteneriat cu organizaţia Student Plus, fondator al Federaţiei SHARE Cluj-Napoca.

untold-festival-prima-zi-2-radiostil

Horoscoape Romania
  Subscribe  
Notify of
error: Nu copia!